VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BAYRAMLARI HAKKIYLA DEĞERLENDİRMEK LAZIM"

6 Haziran 2019

...............................

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bayramları hakkıyla değerlendirmek lazım, eş, dost, akraba ziyaretlerini de doğru bir şekilde yapmak, küskünlükleri bitirmek lazım” dedi.

 AK Parti bayramlaşma programını bayramın ikinci günü il binasında yaptı. Programa siyasilerin yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösterdi.

“TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, önceki Ramazan’dan bu yana vefat edenlere rahmet diledi. Doğanay, bayramda Kuzey Irak’ta bulunan Türk askerlerinden de söz ederek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluşa vesile olan üç ayların sonuncusu olan Ramazan’ı hep birlikte el birliği içerisinde idrak etmiş bulunmaktayız. Geçen Ramazan aramızda olup da bu ramazan olamayan dostlarımız, akrabalarımız var. Ahirete intihal edenlerin hepsine Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Kuzey Irak’ta, İdlib’te ülkenin bekası adına, rahat bir bayram yapabilelim diye operasyonda olan TSK mensuplarına rabbim güç ve kuvvet versin. Bu süreçte orada şehit düşen tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 “BAYRAMLARI HAKKIYLA DEĞERLENDİRMEK LAZIM”

Doğanay, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçlarımızı, kılmış olduğumuz teravih namazlarımızı Allah kabul eylesin. İnşallah önümüzdeki sene Ramazan’da yine hep birlikte oluruz, olmaya da devam ederiz. Çünkü bu aylar, Müslümanların birbiriyle kaynaşması eş, dost ve akraba ziyaretlerinin yapılması noktasında önem arz etmektedir. Günümüz dünyasında bırakın eş, dost, akrabayı haftada bir defa da olsa annemizi ve babamızı ziyaret edemediğimiz zamanlar oluyor. Onun için dini bayramlarımız bu manada özellikle ehemmiyet ifade etmektedir. Bayramları hakkıyla değerlendirmek lazım, eş, dost, akraba ziyaretlerini de doğru bir şekilde yapmak lazım. Küskünlüklerin bitirildiği bir Ramazan Bayramı’na hepimizi rabbim erenlerden eylesin” ifadelerini kullandı.

  • "BAYRAMLARI HAKKIYLA DEĞERLENDİRMEK LAZIM"
  • "BAYRAMLARI HAKKIYLA DEĞERLENDİRMEK LAZIM"
  • "BAYRAMLARI HAKKIYLA DEĞERLENDİRMEK LAZIM"
  • "BAYRAMLARI HAKKIYLA DEĞERLENDİRMEK LAZIM"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.