VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÖZCAN'A SERT SÖZLER...

12 Haziran 2019

....................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "Önce 97 işçi kardeşlerimizin ekmeğini elinden alan, ardından da çok sayıda personelin yerini keyfi olarak değiştirerek istifaya zorlayan Tanju Özcan muhtemelen işçi çıkartmaya devam edecek ki, son günlerde ki yaptığı açıklamaların hedefinde Bolu Belediyesi çalışanları var" dedi. 

Bolu Belediyesinde işten çıkartılan 97 kişi ile ilgili Belediye Başkanı Tanju Özcan’a eleştirilerde bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Ot biçtirecek işçi bulamıyorum, teknik adamlar üretmiyor” sözleri ile ilgili de konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bolu Belediyesi çalışanlarını Kamuoyu önünde küçük düşürmekte hizmet üretmemesinin sebebini Belediye çalışanlarına yüklemektedir” diye konuştu.

"MUHTEMELEN İŞÇİ ÇIKARTMAYA DEVAM EDECEK"
Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın seçildiği günden bu yana belediye personeline yönelik açıklamalarını üzüntü ile takip ettiğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bolu Belediyesi çalışanlarına, hatırlanacağı üzere Tanju Özcan kimseyi işten çıkarmayacağı ve keyfi olarak da hiçbir personelin yerinin değiştirilmeyeceği vaadinde bulunmuştu. Hatta bu sözünü de noterde taahhüt haline getirmiş ve tüm belediye personeline dağıtmıştı. Önce 97 işçi kardeşlerimizin ekmeğini elinden alan, ardından da çok sayıda personelin yerini keyfi olarak değiştirerek istifaya zorlayan Tanju Özcan muhtemelen işçi çıkartmaya devam edecek ki, son günlerde ki yaptığı açıklamaların hedefinde Bolu Belediyesi çalışanları var" ifadelerini kullandı. 

"HİZMET ÜRETEMİYOR, SORUMLULUĞU ÇALIŞANLARA YÜKLÜYOR"
"Tanju Özcan yaptığı açıklamada 'Ot biçtirecek işçi bulamıyorum, teknik adamlar üretmiyor' diyerek Belediye personelini Bolu halkına şikâyet ediyor. Bu açıklamalarıyla Tanju Özcan sorumlu bir Belediye Başkanına yakışmayacak şekilde Bolu Belediyesi çalışanlarını kamuoyu önünde küçük düşürmekte hizmet üretmemesinin sebebini belediye çalışanlarına yüklemektedir."

"YARATILMAK İSTENEN SUNİ GÜNDEMİ BİLİYORUZ"
"Ne oldu da, 15 yıllık Ak Parti Belediyeciliği döneminde Bolu’da hizmet destanı yazan, Bolu Belediyesinin isimsiz kahramanları Bolu Belediyesi çalışanları bugün Tanju Özcan tarafından, çalışmayan, iş beğenmeyen, üretmeyen pozisyonuna düşürülerek Bolu halkına şikâyet edilmektedir. Ama biz biliyoruz ki, bu şikâyetlerden yaratılmak istenen suni gündemlerin asıl sebebi, Bolu Belediyesinde yeniden başlayacak, işçi çıkarmalarına zemin hazırlamak ve kılıf uydurmaktadır."

"BOLU'NUN ÇOCUĞUYUM DİYE ÇIKTIĞIN YOLDA"

"Tanju Özcan sana çağrım boş laf ve suni gündemlerle Bolu kamuoyunu oyalamayı bir kenara bırakmandır.31 Mart seçimleri öncesi, Bolu halkına verdiğin sözleri, taahhüt ettiğin projeleri, sorumlu bir belediye başkanına yakışan bir şekilde hayata geçirmeye başla. Çünkü Bolu halkı senden laf değil, hizmet bekliyor. Bolu’nun çocuğuyum diye çıktığın bu yolda, Bolu’nun çocuklarına zulmetmeyi bırak artık.”

7 yorum yapılmış
  • Madur
    12 Haziran 2019 • 08:58
    bize yapılan zulme neden göz yumdunuz CHP li başkan mabing yapinca hepiniz birlik olup karşısında duruyorsunuz AKP il müdürü mobing yapınca neden yasal oluyor neden kimse bize sahip çıkmıyor
  • ender
    13 Haziran 2019 • 01:43
    başkanlığı kaptırdığınızı hala hazmedemiyorsunuz.çamur at izi kalsın.HAZMEDECEKSİNİZ.
  • Belediyeci117
    12 Haziran 2019 • 22:37
    işine bak nurettin, 117 işçi atılırken nerdeydin. etme bulma dünyası napcennn
  • Gercek
    13 Haziran 2019 • 06:55
    Nurettin peki sizin akp doneminizde çıkartılan işçilerin yanında veya neden bir basın açıklaması bile yapmadınız akp döneminde sırf sendikadan dolayı belediyeden çıkartılan işçileride biliyoruz gerçekçi olun.tabi koltuk gitti geçmişimize bir bakın öyle konuşun
  • yalnzadam
    13 Haziran 2019 • 13:40
    Sayın doğanay yapmayın allah aşkına eğer düzgün çalışsaydınız şimdi belediye başkanı sizden olurdu.Ne Tanju bey nede alattin bey için demiyorum ama siz akp li olarak 117 kişiyi işten atarken hiç aklınıza allah Muhammet gelmedi değilmiTanju bey 19 aralıktan sonra belediyeye işçi ve kişileri işe alırsanız çıkarırım dedi peki neden aldınız bu kişileri işsiz kalmalarının vebali sizin boynunuzda AKP il başkanı olarak.bu garibanların kakını ödeyemezsini
  • Bolulu
    13 Haziran 2019 • 15:01
    Martın sonu hüsran
  • MADUR
    17 Haziran 2019 • 00:04
    Nurettinn Bey, Biz mağdur olurken üç maymunu oynayın. Bu insanları bugün üzerlerinden siyasi rant sağlamak gördüğümüz mağdur edebiyatı yapmak için bile bile işe koyun (Tanju Bey 19 Aralıkdan sonra alınan işçileri çıkaracağını söylemişti.) Esas bu insanların mağdur olmasının nedeni sizziniz. Bu insanlara da bizler gibi yazık ettiniz. kullandınız onları ve ailelerini.hala da kullanıyorsunuz Yazık...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • DEMİRKOL,"ESNAFIN GÜCÜNE İNANIYORUZ"
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.