VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA KONGRE HEYECANI

15 Haziran 2019

................................

Boluspor olağan kongresi başladı. Divan kuruluna Necdet Gören, Remzi Kocaman ve Mustafa Nuri Gürsoy Seçildi. 

Mevcut yönetim 3  yıllık çalışmalarını sinevizyon eşliğinde anlatıyor.Yaklaşık 20 dakikalık videolu sinevizyon kongreye katılan delegeler tarafından ilgiyle izlendi.Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı konuşma yapıyor. Boluspor'un 3 sezonda iki kez play-of oynadığını belirten başkan Çarıkcı bunun kendilerini önemli bir maddi sıkıntıya soktuklarını belirtti.

“BORCUMUZ 12 MİLYON”

 Bu sezon istemedikleri sakatlıkların olduğunu ve Cengiz umut Meraş'ı satmak zorunda oldukları için  hedeften uzak kaldıklarını belirten Çarıkcı " Bu kongrede en çok konuşulan mali durum. Şu an Boluspor’un 12 milyon borcu var. TFF ve Bein Sports' ödemeleri yapamadı. Borcumuz 12 milyon. Bunun 1.5 milyonun Bolu Belediyesine. Bir bölümü de vergi dairesine. İki sezon play-of oynadı 6 milyon pirim verdik. 2 milyonda kur farkından zarar gördük. 3 milyon TL'de yatırım yaptık. Led reklam ihalesi konusunda sorunlar oldu. Bu konuda Necip Çarıkcı hiç bir yakınına iş vermez" dedi.

”KONUŞMAK İSTEYEN ÇIKAR BURADA KONUŞUR”

Çarıkcı, "Boluspor A.Ş. olması Oktay Ercan ismi geçti. Boluspor'a iki yılda destek verdi. Yine destek vermeye devam eder" dedi.  Başkan Çarıkcı, konuşmak isteyen çıkar burda konuşur bende cevap veririm dedi. Boluspor kongresinde delegelerin konuşma isteği ile dilekçenin kabul edilip gündeme alınması için oylama yapılıyor. Dilekçe ile birlikte 3 sayfa imzanın divana sunulduğu açıklandı.

“BAŞARI BİR ÜST LİGE ÇIKARMAKTIR”

Boluspor eski başkanı Savaş Abak Boluspor'a emek verenlere teşekkür eden babalar günü kutlayarak sözlerine başladı. Görev yaptığı dönem ve öncesinden bahseden Abak "Kongreye geldik daha mali tabloyu göremedik.  5 milyon 600 bin tL borçla bu kulübü Necip Beye devrettim. Bunun 3 milyon TL'si futbolcu satışlarından geri dönen rakamlar oldu. Bunlara cengiz Umut ve Emre Kılınç'ı saymıyorum. Ligi 3. bitirmekle 15. bitirmek fark etmiyor. Başarı bir üst lige çıkarmaktır. Sinevizyon da Play-Of oynamış ama üst lige çıkmak önemli" dedi.

“BOLUSPOR’U İYİ GÜNLER BEKLEMİYOR”

Boluspor’un son 3 sezonda yapılanları eleştiren Abak açıklanan mali durumun ve üye sayısının yükselmesine tepki gösterdi. 880 gün başkanlık yaptığı belirten Abak sadece 29 kongre üyesi yaptığını açıkladı. Bu kulübün bu tarihe kadar borcunun olmadığını belirten eski başkan Abak "Boluspor’u bağımsız bir denetleme kurulu denetlesin. Bu kulübün ne borcu var ortaya çıksın. Saklamaya gerek yok. Bolusporu iyi günler beklemiyor" dedi. 

Söz alan kongre üyeleri konuşmalarını yaparken Boluspor başkanı Necip Çarıkcı gelen eleştirilere cevap veriyor.  

1 yorum yapılmış
  • esnaf
    15 Haziran 2019 • 08:41
    Yeni Divan Kuruluna Başarılar diliyorum. AMAÇ BOLU Spor'mu Yoksa Yandaşlık mı '' Gelen gideni Aratıyor. Sayın Abak ve Ekibini Tebrik ediyorum' Neden FEDAKARlık, Sayın Abak ve ekibi Borçsuz bir BOLUspor Buraktılar. Taraftar NE istiyor. Şeffaflık istiyor, Bagımsız Denetim istiyor. BoluSpor Birilerinin Reklam TABELASINDAN Oluşmasın İstiyor. Gelecek Başkan BOLUspor'u Kendi Hevesleri İÇİN HARCAMASINLAR.. ANADOLUNUN KÜÇÜK İLİ AMA KÖKLÜ GÜÇLÜ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.