VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKCI'DAN 'YENİ DÖNEM' HEDEFLERİ..

19 Haziran 2019

........................

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor'da yeniden başkanlık koltuğuna oturan Necip Çarıkcı, "Yeni bir teknik heyetle görüşüyoruz. Bu hafta başladık. Artık sezona da 15-20 gün kaldı. Transferleri de yapacağız. Bu sene alt yapıya da biraz fazla önem vereceğiz. Takımı gençleştireceğiz ve sezona başlayacağız. " dedi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor’un 15 Haziran tarihinde yapılan olağan kongresinde eski başkan Necip Çarıkcı tek aday olarak girdiği kongrede delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.  3 yıl boyunca Boluspor Kulüp Başkanlığı yapacak olan Necip Çarıkcı, yeni sezon ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

“YENİ BİR TEKNİK HEYETLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Çarıkcı, “Yeni bir teknik heyetle görüşüyoruz. Bu hafta başladık. Artık sezona da 15-20 gün kaldı. Transferleri de yapacağız. Bu sene alt yapıya da biraz fazla önem verereceğiz. Takımı gençleştireceğiz ve sezona başlayacağız. Şuan herkes bekliyor. Ne Süper Lig’de ne bizim ligimizde transfer yok. Herkes piyasanın durulmasını, fiyatların düşmesini bekliyor. İnşallah tekrar Boluspor’u 3 yıllık bir planla tekrar üst lige çıkarmanın hesabını yapacağız” dedi.

“10 GÜN PİYASAYI VE SPONSORLARI BEKLEYECEĞİM”

Sponsorlarla görüşmelerinin devam ettiğini aktaran Çarıkcı, “Hedefimiz biraz daha ekonomik yönden 12 milyonu aşmayacak şekilde takım kuracağız. 12 milyonu aşamayız, düşürmemiz lazım. Onun için Altınordu modeli belki olabilir. Sponsorlarla yeni görüşmeye başladım. Eğer sponsorlar devreye girerse Boluspor çıkış yapabilir. Bunun için de 10 güne ihtiyacımız var. Görüştüğüm büyük şirketler var. onlarla İstanbul’da bu hafta tekrar görüşme yapacağım. Ona göre de teknik heyetimizi ve transferimizi yönlendireceğim. İyi bir hoca aldığımız zaman iyi takım kurmamız lazım. İyi bir sponsor bulursak iyi bir teknik heyet alacağız. Ona göre de transferler yapacağız. Herşey teknik heyetin ismine bağlı. 10 gün piyasayı ve sponsorları bekleyeceğim” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • hayretbrsey
    19 Haziran 2019 • 03:17
    3 yıllık planla bır ust lıge cıkacakmış yıllar bıtmez baskanım
  • blackstone
    19 Haziran 2019 • 03:52
    Aynı başkan, aynı mantıkta kuracağı bir takım ve alacağı bir teknik direktör, iş yapmaz, maalesef
  • Yaren14
    19 Haziran 2019 • 23:47
    Lafontenden masallar
  • Yarenler
    20 Haziran 2019 • 15:28
    Maçları kaçtan satacağız necip onu söyle
  • konakl
    20 Haziran 2019 • 22:53
    ya 3 yıl öncede 3 yıllık plan denmişti şimdi bi 3 yıl daha geçecek yine 3 yıl denecek gibi gelio yaw çıkın artık şu süper lige feyyaz uçar falan gelsin bırakın zıttırık pıttırık teknik adamları
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.