VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 21 HAZİRAN CUMA

21 Haziran 2019

................................

1-Aşağısoku Mahallesi Halkından,(merhume)Emine SERT’in eşi,Huri BİLGİN, Sabriye SELÇUK’un babaları,İrfan Turgut SELÇUK ve  (merhum) Mustafa BİLGİN ‘in kayınpederi Ayakkabıcılar Odası eski başkanı;TAHSİN SERT Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi Bugün Aşağısoku Mahalle Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Kaşbıyıklar Köyü Halkından,(merhum) Akif AKDAŞA’nın eşi,Tevfik ve Akif AKDAŞA’nın yengeleri,Hasan Hüseyin ile Ahmet ÇINAR’ın kardeşi HATİCE AKDAŞAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Seben İlçesi Kaşbıyıklar Köyü Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Çukurören Köyü Halkından,(merhum) Hüseyin DUZCU  (merhume) Seher DUZCU’nun oğlu, Safinaz DUZCU’nun eşi,Mustafa DUZCU,Saynur ve Öznur YAVUZ’un babaları, Nezaket Özmen’in ağabeyi,Sami SAYKILI’nın yeğeni,Murat ve Yavuz’un kayınpederi CEMAL DUZCU  Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Çukurören Köyü Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Kaynaşlı İlçesi Dipsizgöl Köyü Halkından,(merhum) Abdullah Kara’nın oğlu,Murat KARA’nın babası,Mehmet AK ve Hayati KARA’nın amcaları;HALİS KARA  Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Dipsizgöl Köyü Caminde kılınacak,Cuma ve cenaze namazından sonra sonra köy mezarlığına defnedilecektir

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.