VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 1 TEMMUZ PAZARTESİ

1 Temmuz 2019

..............................

1-Aktaş Mahallesi Halkından,(merhum) Kamil KAYA’nın eşi,(merhum) İsmail DOĞAN, İbrahim Şükrü DOĞAN,(merhume) Emine ÖZÇELİK,Hacer ÖZÇELİK’İN ablaları,Mustafa Muzaffer,KAYA ve Sevim DURAN,Sevinç VAROL’un anneleri;ŞEREF KAYA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Aktaş Mahallesi Burhanbey Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Oğulduruk Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

1-Mahmut DEMİRTAŞ’ın eşi,Bayram,Uğur ve Nermin DEMİRTAŞ’ın anneleri, Yücel,Elif,Orhan ve Serkan DEMİRTAŞ’ın anneanneleri;İSMİHAN DEMİRTAŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Değirmenbeli Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

1-Susuzkınık Köyü Halkından,Emine GÜRER’in eşi,Seyfettin,Celalettin,Hacer,Şeref ve Müşerrefin babaları;MUSTAFA GÜRER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Susuzkınık Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

1-Sağlık mahallesi Halkından,Çorum İskilip Sorgun Köyünden,Esat, Yüksel,Bayram, Beyhan UĞUR’un anneleri,(merhum) Cafer UĞUR’un eşi;SENEM UĞUR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Bugün Hacı Mahmut Ercek Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Cevatzcan
    1 Temmuz 2019 • 10:42
    Başınız sağolsun mevlam rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah saygılar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.