VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..

1 Temmuz 2019

........................

Eğitim-Öğretim dönemi boyunca öğrencilere yönelik eğitimlerini sürdüren Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Etkinlik Merkezi yaz dönemi boyunca da öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmesi anlamında ücretsiz kurslar ve etkinlikler düzenliyor.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Etkinlik Merkezinde “2019 yılı ücretsiz yaz etkinlikleri” başladı. Okulların tatil olmasıyla beraber, birçok öğrenci gruplarına yönelik çalışmalar başlatan Bolu Belediyesi, 15 branşta kurs ve sosyal etkinlikler vermeye devam ediyor.

EĞİTİM İLE BİRLİKTE SATRANÇ BİR ARADA

İmarethane Sosyal Tesisi Sosyal etkinlik merkezinde, şu anda 4 öğretmen ile mevcut kaydı bulunan 135 öğrenciye, okul döneminde görmüş oldukları tüm derslerle ilgili çalışmaların yanı sıra çeşitli etkinliklere katılımları sağlanıyor. Ayrıca okuma ve yazmada sorunu olan öğrencilerin eksiklikleri gideriliyor. Satranç eğitmeni tarafından çocukların konsantrasyonunu arttırmak, planlı hareket edebilme ile doğru ve çabuk düşünebilme yeteneklerine katkı sağlamak amacıyla satranç eğitimi de veriliyor. Öğrencilerin beyin ve sosyal gelişimi için önemli bir yeri olan Satranç aktivitesi ile çalışmalara katılan öğrenciler aynı zamanda il bazında derece alarak Türkiye şampiyonasına katılmaya da hak kazanıyor.

DIŞ MEKAN ETKİNLİKLERİ İLE SOSYALLEŞİYORLAR

Çocukların tatilini daha verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri için sosyal etkinlik merkezi dışında da çeşitli aktiviteler olan, Değerler Eğitimi, Sorumluluk Aşılama, Oryantring, Doğa Yürüyüşü, Hayvan Barınağı ziyareti, bisiklet turu, kent müzesi ziyareti, huzurevi ziyareti, ülkemi tanıyorum, sinema ve okuma saati ile şiir okuma çalışmaları sunuluyor.

ÇOCUKLAR SANATLA İÇ İÇE

Müzik aletlerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve bu yönde yeteneği olan öğrencilerin yetiştirilmesini sağlamak amacıyla başlayan yaz etkinliğinde Keman, Bağlama, Gitar ve Piyano kursları da ücretsiz olarak veriliyor. Müzik ile sanatı birleştiren Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde Tezhip, Minyatür kursları da alanında uzman ve deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleşiyor. Kurs kayıtları Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Belediye Sanat Merkezinde yapılmakta olup, düzenlenen etkinlikler İmarethane Sosyal Tesisi, Dış Mekân ve Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde öğrencilere eğitim, sosyal yaşam ve sanat dallarında imkan sunuyor.

  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
  • ÜCRETSİZ YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI..
1 yorum yapılmış
  • Gulgrgl
    1 Temmuz 2019 • 06:40
    Baş vuru icin ne yapmamiz gerek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.