VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİDE BULANDIRAN OLAY....

9 Temmuz 2019

...................

Bolu'nun Mengen ilçesinde yüzde 50 zihinsel engelli 20 yaşındaki genç kız F.B.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 3 kişi tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Mengen'e bağlı Yumrutaş köyünde ailesiyle birlikte oturan yüzde 50 zihinsel engelli F.B., iddiaya göre önceki gece kaçırıldı. Genç kızın babası durumu jandarmaya haber verdi. Daha sonra sabaha karşı genç kız tekrar bir otomobille eve geri bırakıldı. Jandarma tarafından ifadesi alınan F.B., 4 kişi tarafından zorla kaçırıldığını ve cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. 

Mengen'de oturan E.Ü., E. Ç., E. Y., U.Z. savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Dün akşam saatlerinde nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden E.Y., E.Ü. ve U.Z. 'Cinsel İstismar' ve 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

2 yorum yapılmış
  • Vatanda
    9 Temmuz 2019 • 23:44
    Sağlıklı insanlar engellilerden daha tehlikeli hor gördükleri için her türlü kötülüğü yapabilirler allah iyi insanlarla karşılaştırsın
  • Bolulu
    12 Temmuz 2019 • 05:24
    Ve bu insan musvetdeleri çok bi ceza almadan bi bakmışsınız yine aramızda..Allah sizin ve sizin gibilerin belasını versin nefesiniz kesilsin biyerlerde inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.