VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HALUK LEVENT DÜĞÜN BASTI

18 Temmuz 2019

.......................

Haluk LeventAtatürk’ün Bolu’ya gelişinin 85’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında konser vermek üzere Bolu’ya geldi. Sosyal medya üzerinden kendisini çağıran çiftin düğününe katıldı. “Düğünü bastık” diyerek katıldığı düğünün görüntülerini kişisel twitter hesabından paylaşan Levent, genç çift için şarkı söyledi.

Haluk Levent’in Bolu’da konser vereceği haberini alan bir çift, sosyal medya hesabından Haluk Levent’i düğünlerine davet etti. Düğün salonunun konser alanına yakın olduğunu söylen çift, “Haluk abi günlerdir sana ulaşmaya çalışıyoruz. Bak abi senin konser 22.30 da başlıyor abi konsere 2 dakikalık yer düğün salonu. Bak abi nasıl üzgünüz. Ne var abi bi gelsen ya mutluluğumuza mutluluk katsan” diye yazdı.

"GELİYORUZ DÜĞÜNÜ BASMAYA"

Evlenen çiftin isteklerini kırmayan Haluk Levent de, çifte sosyal medyadan, “Offf offff! Geliyoruz ülen düğünü basmaya!” diye yanıt yazdı. Haluk Levent sonrasında ise, düğünde oynadığı sırada çekilen videosunu sosyal medya hesabından paylaştı ve “Ve düğünü bastık” diye yazdı. Levent, evlenen çift için şarkı da söyledi.

  • HALUK LEVENT DÜĞÜN BASTI
1 yorum yapılmış
  • tanju
    18 Temmuz 2019 • 23:07
    ne güzel adamsın helal olsun sana
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.