VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PROTOKOLSÜZ KONSER

18 Temmuz 2019

..........................

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 85. Yıldönümü nedeniyle Haluk Levent Bolu’da bir konser verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konser alanında sahne önünde protokol üyeleri için ayrılmış sandalyeli alanın kaldırılması talimatı vererek konser ve gösterileri vatandaşlarla birlikte izledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Haluk Levent Konserinde Valilik önünden başlayıp Belediye önünde biten kortej yürüyüşünden sonra konser alanına geldiğinde sahne önünde protokol üyeleri için ayrılmış sandalyeli alanın kaldırılması talimatı vererek konser ve gösterileri vatandaşlarla birlikte izledi.

 “BOLU FESTİVALLER VE FUARLAR ŞEHRİ OLARAK DA TÜM TÜRKİYE’DE TANINACAK”

Konserde ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Haluk Levent’e teşekkür etmek için sahneye çıktı. Halkı selamlayarak kısa bir konuşma yapan Özcan, Bolu’nun fuarlar ve festivaller şehri olacağını bir kez daha ilan ederek, “Daha önce söylemiştik ben Bolu’yu seviyorum, sizlerde Bolu’yu seviyorsunuz. Haluk Levent’e de sordum o da Bolu’yu çok seviyor. O zaman bu gece doyasıya eğleneceğiz. İnşallah bu bir başlangıç ve bundan sonra Bolu fuarlar ve festivaller şehri olarak da tüm Türkiye’de tanınacak. Haluk Levent’i 18 yıl sonra aramızda gördük ama inşallah bundan sonra sık sık göreceğiz. Kendisi de her türlü projede beni arayabilirsiniz diyor ve biz de her projemizde kendisini arayacağız” dedi.

Başkan Özcan konuşmasının ardından Haluk Levent’e sırtında ismi yazılı olan bir Boluspor forması hediye etti. Başkan Özcan’ın eşi Meral Özcan’da Levent’e Köroğlu figürlü dev bir tablo hediye ederek teşekkür etti.

  • PROTOKOLSÜZ KONSER
  • PROTOKOLSÜZ KONSER
  • PROTOKOLSÜZ KONSER
  • PROTOKOLSÜZ KONSER
  • PROTOKOLSÜZ KONSER
  • PROTOKOLSÜZ KONSER
1 yorum yapılmış
  • bolucucugu
    18 Temmuz 2019 • 03:42
    Önce verdiğin vaatlere bir harekete gec aonra göz boyama takfiğini uygula milletin gözüne boyama
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.