VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAKSİLERE SIKI DENETİM...

20 Temmuz 2019

...................

Haber: Utku CİHAN

Bolu Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri uygulamalarını sıklaştırırken geçtiğimiz gün Bolu’da faaliyet gösteren taksiler uygulama noktalarında denetlemeden geçti.

Bolu Trafik şube müdürlüğü ekipleri trafikte huzur ve sükûneti sağlamak amacı ile yaptıkları uygulamalarda bu kez Merkezde faaliyet gösteren ticari taksiler üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Trafik şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan uygulamada araçların durumu ve yolcuların huzuru ile alakalı denetimleri gerçekleştirdiler. 

Yolculara taksiler ile ilgili sorular sorulurken araçların trafik noktasında kusur ve ihlallerinin bulunup bulunmadığı denetlendi. Denetimlerde yolcular bu uygulamadan hoşnut olduklarını dile getirirken yetkililer belirli aralıklar ile uygulamaların devam edeceğini belirtti.

  • TAKSİLERE SIKI DENETİM...
  • TAKSİLERE SIKI DENETİM...
  • TAKSİLERE SIKI DENETİM...
2 yorum yapılmış
  • Turist
    20 Temmuz 2019 • 02:50
    Taksilere sıkı denetim tamam çok iyi uygulama Peki bu park ihlalleri ne olacak araç sahibi kibrit kutusu kadar bir böşluk buldumu hemen dalıyor buradan engelli'mi geçecek yayamı geçecek YAYA KALDIRIMINA park edilen araçlar ne olacak yolun ortasında durupta araç trafiğini beş dakka aksatanlar ne olacak park yerinin ORTASINA park edipte diğer araçların çıkmasını yarım saat bekletenler beklettiği kişilere pişkin pişkin magandalık yapanlar... ne olacak Trafik d
  • ercansaka
    20 Temmuz 2019 • 04:29
    paşaköy mahallesi içinden çok hızlı geçiyorlar her taraf çoluk çocuk dolu adamlarda hiç bekleme yok direkt sollamaya çıkıyorlar bir gün bişey olursa şaşırmayın polislere söyleyinde bir gün paşaköy içinde bir yere sote yapsınlar ne dediğimi çok iyi anlarsınız...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.