VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 21 TEMMUZ PAZAR

21 Temmuz 2019

..........................................

1-Akçaalan Köyü sakinlerinden Sami ÇELİKCAN’IN eşi, Orhan ve Ayhan ÇELİKCAN’IN annesi, Merhum İbrahim, İsmail, Sabri ÇELİKCAN, Rahime KIVRAK’IN ve Emine ÖZCAN’NIN kardeşi, Hülya ve Hamiyet ÇELİKCAN’IN kayınvalidesi,ASİYE ÇELİK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Akçaalan Köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Yeniçağ İlçesi sakinlerinden Oto Nalçacı şirketinin kurucusu Fahri ve Halil NALÇACININ babası,İBRAHİM NALÇACI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeniçağ Merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yeniçağ mezarlığına defnedilecektir.

3-Çamyayla Köyü sakinlerinden Merhum Mehmet ve Merhume Fatma ÇARŞAMBALIOĞLU’NUN kızı, Hüseyin ÇARŞAMBALIOĞU’NUN kardeşi, Ali ÇARŞAMBALIOĞLU ve Hamiyet SEKMEN’İN ablası, Ramazan AKMAN’IN eşi, Saadet ARSLANDOĞDU ve Mustafa YILMAZER’İN annesi,HATİCE AKMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Köroğlu caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çamyayla Köyü mezarlığına defnedilecektir.

4-Taşçılar Köyü sakinlerinden Merhum İlyas YILDIZ’IN eşi, Melek YILDIZ ve Emine DAŞBASMACIOĞLU’NUN annesi, Murat, Özkan, Merza, Derya ve Öznur ÇETİN’İN annesi,FATMA YILDIZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Taşçılar Köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.