VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POEPON İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

22 Temmuz 2019

..............................

Boluspor'da  oynadığı 2 sezonda attığı goller ile kırmızı beyazlı taraftarın gönlünde taht kuran Rydell Poepon için görüşmeler devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon  Gazişehir Gaziantep FK ile anlaşan ve ekibinin play-of maçlarında attığı goller, oynadığı futbolla takımının süper lige çıkmasında önemli rol oynayan Poepon için Boluspor transfer komitesinin yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi. Gaziantep ekibinde kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen takımı ile hazırlık kampında yer alan oyuncunun ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. 

BİLAL KISA'NIN ÖNÜNE GÜÇLÜ FORVET

10 numara mevkisinİ Bilal Kısa gibi tecrübeli bir oyuncu ile dolduran Boluspor'un bu oyuncunun önüne güçlü bir forvet aradığı. sol açık mevkisi içinse yine önemli bir ismi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.   

2 yorum yapılmış
  • brahimTR14
    22 Temmuz 2019 • 03:21
    Dönsün tabi de bu iş bir forvet ve bir forvet arkasıyla bitmiyor, farkındasınızdır umarım.
  • smailS
    23 Temmuz 2019 • 14:03
    Niçin göndermiştik biz bu arkadaşı? Bahaneler hep hazır. Çok para istedi, gitmek istiyor, kafadan kontak, prim beğenmedi, takımda ikilik çıkartıyor VS vs. Bu liste uzayıp gider ama futbolcuyu gönderen ulemalar hep yerlerindedir. Yıllardır bu işleri ben bilirim de kimse birşey anlamaz diyenler hep aynı kişiler. Bizim eksik noktamız bu ulemaların yerine birisini transfer edemememizdir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.