VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARKASINDA BİR MEKTUP BIRAKTI..

30 Temmuz 2019

......................................

Bolu'da, önceki gece saatlerinde boynundan iple asılı şekilde bulunan 26 yaşındaki eski polis Fatih Karaahmetoğlu'nun arkasında intihar mektubu bıraktığı ortaya çıktı.

Olay, önceki gece Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. 2018 yılında KHK ile polislik mesleğinden ihraç edilen Fatih Karaahmetoğlu'ndan bir süredir haber alamayan arkadaşı merak edip evine gitti. Kapıyı açan olmayınca, yedek anahtarların bulunduğu apartman görevlisi ile birlikte eve girildi. Fatih Karaahmetoğlu, doğalgaz borularına asılı halde bulundu. Durum, polise haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaptıkları incelemede ellerinde boks eldiveni bulunan Karaahmetoğlu'nun öldüğünü belirledi. Fatih Karaahmetoğlu'nun Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde eğitim gördüğü öğrenildi.

 ARKASINDA MEKTUP BIRAKMIŞ

Fatih Karaahmetoğlu'nun kendisini 27 Temmuz'da öldürdüğü, cesedinin ölümünden 2 gün sonra bulunduğu ortaya çıktı. Ayrıca evde yapılan incelemede de Karaahmetoğlu'nun yazmış olduğu bir mektup bulundu. Mektupta, "İntiharımdan tamamen ben sorumluyum. Kimsenin intiharımda bir payı yoktur. Hakkınızı helal edin" yazılı olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.