VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR BOZKURT DAHA ERKEK OLDU..

4 Ağustos 2019

........................

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve Nurşen Akgül’ün oğulları Mehmet Talha sünnet oldu. Düzenlenen sünnet düğününe Bolu'daki siyasetçiler de katıldı.

Bolu'da ki siyasetçiler de Muhtarın Yerinde düzenlenen sünnet düğünde bir araya geldi. Ülkücü camianın yoğun katılım gösterdiği Mehmet Talha’nın sünnet düğününde, Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt, Ak Partili ve MHP’li Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticileri de katıldı.  

BOZKURT SELAMIYLA KARŞILADI

Kur-an’ı Kerim tilaveti ve duanın ardından, mehter marşıyla salona gelen Mehmet Talha’ya Babası İsmail Akgül ile Annesi Nerşen Akgül eşlik etti. İsmail Akgül davetlileri bozkurt selamıyla karşılarken bir çok davetli aynı şekilde Akgül ailesini selamladı. Yaşadığı mutluluğu davetlilerle ve dostlarıyla paylaşan İsmail Akgül; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın ve hepimizin evlatlarını vatanına, milletine hayırlı hizmetler yapmasını nasip etsin” dedi.

  • BİR BOZKURT DAHA ERKEK OLDU..
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.