VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

22 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

17 Ağustos 2019

.....................

Bolu'da, evinde duş aldığı sırada çıkan yangın nedeniyle alevler arasında kalarak yaralanan 22 yaşındaki Emre Ölmez apartmandaki komşuları tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 21.30 sıralarında Beşkavaklar Mahallesi Zanaat sokakta 5 katlı apartmanın bodrum katında Emre Ölmez'in yalnız yaşadığı evde meydana geldi. Evden çıkan dumanları gören apartman sakinleri kapıyı kırarak eve girdi. Komşular, yangın sırasında duş aldığı öğrenilen ve alevler içinde kalan Emre Ölmez'i dışarıya çıkardı. Vücudu yanan Ölmez'in üzerine komşuları tarafından ıslak battaniye sarıldı. 

VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Durum, itfaiye ve 112 Acil ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Vücudunda yanıklar oluşan Emre Ölmez, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. 

KEDİ DE DIŞARI ÇIKARILDI 

Bu arada, yoğun dumandan etkilenen apartman sakinleri de dışarı çıktı. Bir apartman sakinine ait 'Minnoş' isimli kedi de battaniyeye sarılarak dışarıya çıkarıldı. Yangın sebebiyle apartman ve mahalle sakinleri de büyük panik yaşadı.

 

  • 22 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
  • 22 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
  • 22 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
  • 22 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • DEMİRKOL RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.