VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OĞLUNU BIÇAKLADI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

21 Ağustos 2019

....................

Bolu'da, dün gece tartıştığı oğlu Şahin Dönmez'i (22) bıçaklayarak ağır yaralayan 40 yaşındaki Cihan Dönmez, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece saatlerinde Doğancı köyünde meydana geldi. Bolu Belediyesi'nde taşeron olarak çalışan Cihan Dönmez, iddiaya göre evde oğlu Şahin Dönmez ile maddi nedenlerle tartıştı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve evin dışına taştı. Baba Cihan Dönmez, oğlu Şahin Dönmez'i sokak ortasında bıçakladı. Dönmez daha sonra olay yerinden kaçtı. Kavgayı görenler, durumu 112 Acil ve polis ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Şahin Dönmez, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gencin, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan babanın bulunması için çalışma başlattı. Baba Cihan Dönmez, sabaha karşı ormanlık alanda suç aleti ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Dönmez, emniyetteki işlemlerinin ardından güvenlik amacıyla çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Nöbetçi savcı karşısına çıkan Cihan Dönmez, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

  • OĞLUNU BIÇAKLADI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
  • OĞLUNU BIÇAKLADI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.