VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

27 Ağustos 2019

.............................

Sosyal medya gerek bazı yayın mecralarında dolaşan 'sigaraya 5 lira zam geldi' iddialarıyla ilgili resmi açıklama British American Tobacco'dan açıklama geldi. Şirketin sigaraya zam söylentilerine yönelik yaptığı resmi açıklaması paylaşıldı.

British American Tobacco (BAT) Türkiye'den yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya hesaplarından British American Tobacco Türkiye ürünlerine zam yapılacağı şeklinde verilen haberler ve sözde zamlı fiyat listeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuzun ürünlerine yönelik aldığı bir zam kararı yoktur. Gerçek olmayan ve kurgulanmış görseller ile servis edilen, ne amaçla yapıldığını anlayamadığımız bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyada gündeme oturdu

Sigaraya 5 TL daha zam geleceği iddiaları üzerine sosyal medyada paylaşımda bulunan kullanıcılar tepki gösterdi. Bu tepkiler sonrası Twitter'da "sigaraya 5" başlığı kısa sürede Türkiye gündeminde üst sıralara tırmandı.

2 yorum yapılmış
  • Vatanda
    28 Ağustos 2019 • 05:19
    Allah askina sigara nekadar zam yok vergi artiyo halka ödet vergi koc sabanci gibi zenginler vatan daş kadar vergi ödemiyo ekonomi iyi diyolar iyi tabi ver zami vergiyi vatandas öder maas zami dalga gecer gibi ama kendi adamlari danisman lari maas zami 4 bin unutmadik halk secimde sorar hesap:)
  • Adanali
    27 Ağustos 2019 • 11:36
    Sabitiniz ne yapacaginizi az kaldı sizinde suyunuz isindi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.