VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

27 Ağustos 2019

..............................

Bolu’yu 24 saat yaşayan ve sosyal aktivitelerle insanların mutlu olduğu bir şehir haline getireceklerini ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Açıkhava sinemasını Boluluların hizmetine sundu. Özcan vatandaşlarla birlikte filmi izledi.

Şehrin dört bir yanında yol, kaldırım, altyapı ve temizlik hizmetlerini titizlikle sürdüren Bolu Belediyesi bu hizmetlerin yanında sosyal aktivitelere de hız verdi.Sıcak yaz akşamlarına keyif katan etkinliğin ilk gösterimi Sağlık Mahallesinde gerçekleştirildi. Belediye tırı üzerindeki dev ekrandan gösterimi yapılan unutulmaz Türk filmlerinde biri olan “Çöpçüler Kralı” açık havada izleyiciyle buluştu. 7’den 70’e herkesin özlediği etkinliğin ilk gösteriminde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türk filmlerini açıkhavada izlemenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlara Bolu Belediyesi patlamış mısır ikramında da bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da açık hava sinemasında yerini alarak keyifle filmi izledi. Sinema günlerinin ilkinin Sağlık mahallesinde başlatıldığını talep geldikçe diğer mahallelerde devam edeceğini belirten Başkan Özcan;“ Bizim küçüklüğümüzde bizleri çok duygulandıran ve güldüren filmleri sizlerin de izlemenizi istiyoruz çocuklar. Bugünkü “Çöpçüler Kralı” filmi özellikle seçildi. Sebebi ise bizim temizlik konusunda ne kadar hassas olduğumu göstermek açısından seçildi. İnşallah güzel olacak” dedi.

  • BOLU'DA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
  • BOLU'DA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
  • BOLU'DA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
  • BOLU'DA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
1 yorum yapılmış
  • AFDSA
    27 Ağustos 2019 • 03:36
    hep birlikte izlemek çok güzeldi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.