VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

27 Ağustos 2019

................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Seçimden sonra ziyaret etmemiz uzun oldu. Ama bu kardeşiniz aldığı her göreve layıkıyla yapma gayretinde olan birisidir. O nedenle bakanlığa alışma dönemi, çabuk alışıp çabuk etki etmek için biraz geciktim” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu’ya geldi. Fatih Metin Ak Parti Bolu İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Fatih Metin, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak parti Karacasu Belediye başkanı Celal Beydilli, Belediye Meclis üyeleri, Burak Balaban, Bülent Oturak, Uğur Akbay, Zafer Turan, Hüseyin Türkmen ve partililer tarafından karşılandı.

  “SEÇİMDEN SONRA ZİYARET ETMEMİZ UZUN OLDU”

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “%70 i ormanla kaplı Bolumuz da ve yeni tabiat parklarıyla milli parklarıyla Türkiye’nin gözdesi olan Bolu’da önümüzde ki süreçteki yatırımlarımızla orman üretimindeki artışlarla milli parklarımızda yapacağımız güzelleştirme faaliyetleriyle Bolu turizmine inşallah katkıda bulunacağız.  Şu anda bulunduğum bakanlığımızın çok büyük bir sorumluluğu var. O nedenle o sorumlulukla hareket ediyoruz. Seçimden sonra ziyaret etmemiz uzun oldu. Ama bu kardeşinin aldığı her göreve layıkıyla yapma gayretinde olan bir kardeşiniz.  O nedenle bakanlığa alışma dönemi çabuk alışıp çabuk etki etmek için biraz geciktim” dedi.

“İŞ ÜRTEN, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN SORUMLULUK ANLAYIŞLA HAREKET EDECEĞİZ”

Metin, “ İnşallah bakanlık olarak çalışmalarımızı çok daha büyük bir alana yayacağız. Bunlarda gelip geçici ama arkada eserler bırakarak devam edeceğiz. Yani laf üreten değil laf üstüne laf söyleyen değil. İş üren taş üstüne taş koyan sorumluluk anlayışla hareket edeceğiz.Tabi bu hareket içerisinde iktidar partisiyiz 17-18 yıldır bu sorumluluğu taşıyoruz. Eleştiriler mutlaka olacak bu eleştirilere de bizler hizmet ederek cevabını vereceğiz. Öbür taraftan da muhalefete düştüğümüz alanlar var. Bu alanlarda da ne yapıyoruz gereken takipleri yapıyoruz. Belediye başkanlarımızla beraber hem yerel hem gelenle bire bir takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardında Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Bolu İl Başkanlığı’na ziyarette bulunan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e Osmanlı Tuğrası işlemeli tablo hediye etti.

 

  • "TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
  • "TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
1 yorum yapılmış
  • Halis
    27 Ağustos 2019 • 12:15
    Vatandaş yari ac temel ihtiyaç malzemesi gıda alamıyo ailesi ile bi aksam sinema bi yemek yiyemiyo disarda sigara zam dogal gaz elektrik zam ama maas yude 5 zam dalga gecer gibi vatan dasin cebini maasi artdirin yada sizinle olmiycak bu akp halkin refahi icin diyil sermaya icin calisiyo insan ac hizmet var :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.