VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİMSE BAŞVURU YAPMADI

4 Eylül 2019

.....................

Bolu’da alkollü mekan ruhsatı tartışma konusu olmuştu. Belediye tarafından alkollü mekan ruhsatı verilecek bölgelerin belirlenmesinin ardından, Bolu Belediyesi’ne her hangi bir kişi veya firmalardan alkol ruhsatı almak için başvuru yapmadığı öğrenildi.

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantıları’nda, Bolu’da alkol ruhsatı verilecek bölgeler belirlenmişti. Karacasu yolu, Sağlık Müdürlüğü ile Kalıcı Konutlar arasında Deniz Pastanesi’ne kadar olan yol, Yaren Kokereç ile Alput Kahvesi arasındaki yol, Belediyenin önünden başlayarak Uğur Mumcu Parkına kadar olan yol, Kadın Doğum Kavşağı ile Cici Taksi Kavşağı arasındaki yol, 14 Burada AVM’nin önünden Yurdaer Otel arasındaki yol ve Karaçayır Migros bölgelerine alkol ruhsatı verilebilmesi oy çokluğu ile kabul edilmişti.

AYLARDIR BEKLİYORLARDI ŞİMDİ SES YOK..

Ağustos meclisinde alınan bu karar sonrası, kamuoyunda Bolu’da hangi firmaların alkol ruhsatı için başvuru yapacağı merak konusu olmuştu. Öte yandan Bolu halkının bir kesimi bu karara tepki gösterirken, bir kesimi ise olumlu karşılamıştı.

Verilen bu kararın ardından yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen Bolu Belediyesi’ne henüz alkol ruhsatı almak adına kimsenin başvuru yapmadığı öğrenildiği. Türkiye çapında faaliyet gösteren büyük bir firmanın Bolu’ya gelmek istediği iddia edilirken, firma yetkililerinin henüz Bolu Belediyesi ile temasa geçmediği öğrenildi.

 

1 yorum yapılmış
  • Ayhan
    4 Eylül 2019 • 10:06
    Allah tan tokadi hayrettin gelmemiş akıllarına.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.