VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN AK PARTİLİLERE SERT ÇIKTI..

4 Eylül 2019

......................

Bolu Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Tanju Özcan, Ak Partili siyasilerin eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı yalnız bırakması ile ilgili olarak değerlendirmede bulunarak, “Gördüğüm bir tablo beni çok üzdü. Ziraat Odası’nın geçtiğimiz gün mısır kurutma tesisinin açılışı vardı. Benim içim sızladı” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı ilk oturumu Bolu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında canlı yayınlanan oturumda, birim müdürlükleri ve komisyonlardan gelen raporlar meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

“BENİM İÇİM SIZLADI”

Tansiyonun yükseldiği meclis toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz gün Bolu basınında da yer alan eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yalnız bırakılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Ak Partili meclis üyeleri ve siyasilerin tavrının vicdanen kendisini üzdüğünü ve içinin sızladığını söyleyen Başkan Özcan, “Alaaddin Yılmaz meselesini de bir daha açalım. Diyorsunuz ya bizim dönemimiz şöyleydi, böyleydi diye. Gördüğüm bir tablo beni çok üzdü. Ziraat Odası’nın geçtiğimiz gün mısır kurutma tesisinin açılışı vardı. Sen neden bahsediyorsun, benim içim sızladı. Alaaddin Bey benim siyaseten en çok mücadele ettiğim adam. Yıllarca ettim, itirazın var mı? Semih Bey de benim gibi mücadele edenlerden bir tanesi. Benim siyasi mücadelem daha kapsamlı ve uzun yıllara dayanıyor. Şimdi o kısmen sahip çıkıp kısmen sahip çıkmadığınız belediye başkanına Ak Parti İl Başkanının ve Ak Parti Belediye Başkan Adayının selam dahi vermeyip, elini sıkmaması vicdanen beni üzüyor. Aranızda birlikte görev yapan hangi arkadaşınız bu adamı aradı? Seçimden sonra konuştunuz mu? Bunlar insani özellikler. Dolayısı ile arkadaşlar, yapmayın biraz vicdanlı olun” dedi.

Kaynak- Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.