VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI

11 Eylül 2019

...........................

Köy yollarında asfaltlama çalışması yapan ekipleri ziyaret eden Vali Ahmet Ümit, iş makinesi kullanarak asfaltlama çalışmalarına katıldı.

Vali Ümit, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı Musluklar, Ahmetler, Bahçeköy ve Küplüce köylerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Musluklar Köyü Muhtarı Sabri Çelik ve köylüler ile sohbet eden Vali Ümit ve beraberindeki heyet daha sonra Musluklar köyünde asfaltlama yapan ekiplerin çalışmalarını izledi.

PLANLANAN YATIRIM 65 MİLYON

Vali Ümit çalışmaları incelemesinin ardından iş makinesine binerek asfaltlama çalışmasına katıldı.Vali Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet daha sonra Ahmetler, Bahçeköy ve Küplüce yollarında incelemelerde bulundular. Yapılan incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mart Ayından itibaren başlayan çalışmalar kapsamında yaklaşık 65 milyon lira tutarında yatırım planladıklarını belirterek, projeleri özetledi.

HEDEF 327 KİLOMETRE

2019 yılı programı dahilinde Toplamda 327 kilometre asfalt yol planlandığını aktaran Vali Ümit, "Ayrıca 600 kilometre asfalt yamama programı, Yine 2 bin kilometre de stabilize bakım onarım programlarının olduğunu Bunlardan 133 köyümüz ve 40 bin vatandaşımızın faydalanması planlanmıştı" diye konuştu.

59 İÇME SUYU PROJESİ

Bu sene için 134 bin metrekare kilitli parke taşı planlamasının yapıldığını dile getiren Vali Ümit, bu çalışmalardan 88 köyümüz ve 11 bin vatandaşımız faydalanacak. Yine 59 içme suyu projemiz var. Depo ve şebeke yapımı ile bakımı ve benzeri çalışmalar planlandı. Bu çalışmalardan 49 köyümüzden 11 bin vatandaşımız faydalanacak. Öte yandan 8 tane atık su projemiz bulunmaktadır. Bundan da 10 köyümüz, 12 bin 500 kişi bundan faydalanacağını belirtti.

YAĞMUR ÇALIŞMALARI YAVAŞLATTI

Sezonun sonuna gelindiğine işaret eden Vali Ahmet Ümit, "Büyük oranda bu programlarımız bitmek üzere. Mevsim içerisinde yağmurlu günler geçirdik. Bu da bizim biraz yavaşlamamıza neden oldu. Bir aksilik olmazsa sezonun bitiminde yapımı devam eden bütün çalışmalar tamamlanmış olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
  • VALİ ÜMİT ASFALTI AĞLATTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.