VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HUZUREVİ SAKİNLERİ DOYASIYA EĞLENDİ

19 Eylül 2019

............................

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından İzzet Baysal Huzurevi sakinlerine konser etkinliği düzenlendi. İlçelerdeki huzurevi sakinlerinin de katıldığı programda TRT Halk Müziği Sanatçısı Elif Doğan sahne aldı.

İzzet Baysal Huzurevi’nde düzenlenen programa, Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, kentteki huzurevlerinde kalan yaşlılar, çeşitli kurumlardan hizmet alan vatandaşlar, engelliler ile şehit ve gazi aileleri katıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’nde kalan yaşlıların moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Sümer Mahallesi’ndeki kurumun bahçesinde Ali Demirhan ve Elif Doğan halk türkülerini seslendirildi.

Zaman zaman dinleyicilerin arasında gezen Doğan, türkülerini yaşlılarla birlikte seslendirdi. Huzurevinin üyeleri, Doğan ve ardından sahneye çıkan Ali Demirhan seslendirdiği parçalar eşliğinde eğlendi. Duygu dolu anlar yaşayan yaşlılar, söylenen oyun havaları ve hareketli türküler eşliğinde çiftetelli oynadı, halk müziği türkülerine hep birlikte eşlik etti.

  • HUZUREVİ SAKİNLERİ DOYASIYA EĞLENDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.