VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İLERİSİ İÇİN ÇOK ŞEY KAZANDIK"

21 Eylül 2019

......................................

TFF 1.lig'in 5. haftasında karşılaştıkları Ümraniyespor maçından sonra açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Lehimize verilmesi gereken faul karşı tarafa verilince gol yedik. Son dakika golünü yanlış gördü. Bunu görememesi hakem adına eksiklik"dedi.

TFF 1. Lig’in 5. Haftasında oynanan Ümraniyespor ile Boluspor’un 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik adamlar açıklamalarda bulundu. Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Üç puana çok yaklaştığımız bir noktada son dakikada maalesef çok ciddi bir hakem hatasıyla bizim lehimize verilmesi gerek faul karşı takıma verilince gol yedik. Hakem, gerek Ümraniyespor kulübesinin, gerek taraftarların tüm tahriklerine rağmen maçı çok iyi yönetti. Yanlış mı gördü bilmiyorum, bu da onun talihsizliği. Son dakika golünü yanlış gördü. Son dakikada Hayrullah’ın bütün baldırı mosmor ve vida izi. Faul yapan bir oyuncunun baldırı mı sakatlanır? Bunu görememesi hakem adına eksiklik”  dedi.

"GELDİĞİMİZDE ÇÖKMÜŞ BİR TAKIM VARDI"

Üç gündür takımla çalıştıklarını belirten Osman Özköylü, “Sadece iki taktik antrenman yaptık. Geldiğimizde mental anlamda çökmüş, ligdeki sıralamadan dolayı gerek oyuncularda gerek camiada karamsarlık vardı. Belki bugün iki puan kaybettik ancak ilerisi için çok şey kazandık. Sahadaki mücadele oyuncuların öz güvenini geri kazanması adına önemli. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Aldığımız maçı son anda kaybettiğimiz için üzgünüm. Biraz becerikli olsaydık Bolu’ya 3 puanla dönüyor olurduk. Bu takım ilerleyen haftalarda adından bahsettiren bir takım olacak.” yorumunu yaptı.

Üç gündür takımla çalıştıklarını belirten Osman Özköylü, “Sadece iki taktik antrenman yaptık. Geldiğimizde mental anlamda çökmüş, ligdeki sıralamadan dolayı gerek oyuncularda gerek camiada karamsarlık vardı. Belki bugün iki puan kaybettik ancak ilerisi için çok şey kazandık. Sahadaki mücadele oyuncuların öz güvenini geri kazanması adına önemli. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Aldığımız maçı son anda kaybettiğimiz için üzgünüm. Biraz becerikli olsaydık Bolu’ya 3 puanla dönüyor olurduk. Bu takım ilerleyen haftalarda adından bahsettiren bir takım olacak.” dedi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    21 Eylül 2019 • 10:41
    hadi şurdan sen gelmedende 1 puan vardı.sen tutup iyi kanat oyuncularını satarsan..böyle golcünüde besleyen olmaz işte.satılmaması gereken guida vardı..takım olarak kötüyüz uyumsusluk var..şut çekemiyoruz...işler bu sezon çok kötü geçecek..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.