VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN

22 Eylül 2019

......................

Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurhan Yılmaz ve Alaaddin Yılmaz çiftinin oğulları Tolgahan Yılmaz hayatını Semra Güder ile birleştirdi.

Düzenlenen nikah törenine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu eski Valileri Ahmet Zahteroğulları ve Ali Serindağ, Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği(BESD-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Koca yanı sıra sanat, siyaset, spor camiasından birçok tanınmış isimlerinde yer aldığı yaklaşık bin davetli katıldı. Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurhan Yılmaz ve Alaaddin Yılmaz çiftinin oğulları Tolgahan Yılmaz ile Emine ve Hasan Güder çiftinin kızları Semra Güder 22 Eylül (Cumartesi) günü Koru Hotels & Sps Conventıon’da gerçekleştirilen nikâh töreni ile dünya evine girdi.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit,  nikah töreni sonrasında mutlu çifte evlilik cüzdanlarını teslim etti ve çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek,Güder ve Yılmaz ailelerini tebrik etti. Kıyılan nikah sonrası dünya evine giren Semra-Tolgahan çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Davetliler nikah töreni sonrasında verilen kokteyl ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. 

  • BOLU PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN
  • BOLU PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN
  • BOLU PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN
Etiketler: BOLUbolu haber
1 yorum yapılmış
  • Turist
    22 Eylül 2019 • 07:46
    22 eylül Cumartesimi 22 eylül Pazarmı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.