VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 HAFTADA 2 PUAN TEBRİKLER ÇOCUKLAR

28 Eylül 2019

.............................

Boluspor büyük umutlarla çıktığı maçta İstanbulspor’a kendi evinde 2-1 mağlup olarak taraftarın büyük tepkisini çekti.

Kırmızı beyazlılar büyük umutlarla çıktığı bütün şartların iyi olduğu maçta 2-1 mağlup oldu. Maç başladığında takımlarına büyük destek veren Boluspor taraftarı maçın ilerleyen dakikalarında ıslık ve tezahüratlar ile stadı terk etti. Bir penaltıdan yararlanamayan Boluspor forvetlerine İstanbulspor savunması maç boyunca fırsat vermezken, ekibimizin tek golü son saniyede geldi. Konuk ekip ise 5 ve 56. dakikalarda iki kez Boluspor ağlarını sarstı.

Boluspor iyi başladığı maçta kaleci Hakan Canbazoğlu’nun hatası ile maça resmen 1-0 yenik başladı. Bu dakikadan sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen kırmızı beyazlı ekip 36. dakikada penaltı kazanmasına rağmen Poepon’un topu filelerle buluşturamadığı pozisyon ile aradığı beraberlik şansını iyi kullanamadı. Boluspor soyunma odasına 1-0 yenik gitti.  2. yarıya yine maçı eşitleme adına çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz rakip kalede etkili olmaya çalışsa da net pozisyona girmekte zorlandı. Konuk İstanbulspor 56. dakikada aradığı farkı ikiye çıkartırken Boluspor bu devreye de yine hüsranla başlamış oldu. Maçın kalan bölümlerinde İstanbulspor savunması maçın başından bu yana olduğu gibi Boluspor forvetlerini ceza sahasına sokmadı ve ekibimiz son saniyede bir gol bulsa da bu maçın bitişi düdüğü oldu.

Boluspor TFF 1. Lig’de 6. haftanın ardından 2 puan ile 16. sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlı ekip ligin 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.