VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN O ÖNERGEYE SERT SÖZLER

3 Ekim 2019

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, "“Biz Cumhur İttifakı olarak Ahmet Baysal ismine red oyu vermedik. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. Böyle bir şey yapmadık. Biz Necip Fazıl Kısakürek isminin kaldırılarak yerine böyle bir şey olmasının doğru olmadığını söyledik. Yap bir kültür merkezi isim verelim” diye konuştu.

İl Başkanlığında basın açıklaması düzenleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Meclisinde “Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin adını Ahmet Baysal olarak değiştirelim” önergesinin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesinin ardından yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

"YAŞANAN ACZİYET GÖZLER ÖNÜNE SERİLMİŞTİR"

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın siyasi malzeme olarak kullanılmak istendiğini söyleyen Nurettin Doğanay, “Bolu Belediye Meclisinin dün akşamki gerçekleşen oturumunda üzülerek gördük ki, Ahmet Baysal Amca’mızı hala siyasi malzeme olarak kullanmak istemektedirler. Üzüntümüzün başlıca sebebi budur. Bolu Belediye Meclisi 2019 yılı Ekim Ayı Oturumunda Cumhuriyet Halk Partili üye tarafından verilen, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinin adını Ahmet Baysal olarak değiştirelim önerisi ve akabinde bu önergenin oylanmasının okunarak isim isim yapılması, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yaşadığı acziyeti gözler önüne sermiştir.” diye konuştu.

"BİZ UĞUR MUMCU PARKI'NIN ADINI DEĞİŞTİRELİM DEMEDİK"
“15 yıl boyunca Bolu Belediyesini yöneten AK Parti mensubu yönetim, hiçbir zaman Uğur Mumcu Parkının ismini değiştirelim, İsmet Paşa Caddesi’nin ismini değiştirelim gibi hiçbir aciz davranış içinde olmamıştır. Biz Bolu’muzun ortak değeri olan Ahmet Baysal Amca’mızın ismini kullanarak şark kurnazlığı içinde bizi Bolu Halkı ile karşı karşıya getirmek isteyenler şunu bilmiyorlar; AK Partililer İzzet Baysal Baba’mıza, ne de Ahmet Baysal Amca’mıza olan sevgilerini kimse test edemez. Çünkü AK Parti ailesi olarak Tanju Özcan gibi Bolu Belediye Başkanının yapmış olduğu gibi olay gibi böyle bir basitliğin içine girmedik, girmeyeceğiz."

"AK PARTİ DÖNEMİNDE YAPILAN BİNALARI İSİM VERMEKTEN BAŞKA İŞLERİ YOK"

“Ama görüyoruz ki, sadece AK Parti döneminde yapılan sadece bizim açtığımız yollara asfalt dökmenin dışında, AK Parti döneminde yapılan binalara isim vermenin dışında yaptıkları başka hiçbir şey yok. Ahmet Amca’nın ismi en iyi yerde olmalıdır ama yapın bir kültür merkezi, yapın bir şehir stadyumu adını istediği yere verelim. İcraat yapmadan, hiçbir şey yapmadan, vadettiğiniz hiçbir projeyi yapmadan böyle şark kurnazlığı yaparak siyaset yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum."

2 yorum yapılmış
  • ArzaVatandas
    3 Ekim 2019 • 09:48
    Millet geçim ekmek derdinde siz neyin peşindesiniz Allah bu millete yardım etsin
  • Vatandas
    3 Ekim 2019 • 09:49
    Ya habere bak ya akp insanlar la dalga geciyo biz ne dersek o diyo ahmet baysal la red dememis ee isim ne olmuş insanlar la dalga gecmek tir baysal ailesine vefasizlik dir baysal olmayan okul hastane kac tane ka universte var adi ne kim yapdi akp vefasi bu demok rasi anlayisi bu halka sorulmus mu referandum oylama ile halk ne istiyo gercekler bu akp yapdim oldumcu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.