VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT FACİADAN DÖNÜLEN POLİS EVİNDE...

7 Ekim 2019

....................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Cumartesi gecesi saat 00:27’de Bolu Dağı'nda bulunan polis evinin çatısında çıkan yangın sonrasında incelemelerde bulundu. Vali Ümit, "Polisevimizin 44 odasından 42’si doluydu ve 74 kişi konaklıyordu. Dumandan etkilenen 16 kişi hastaneye sevk edildi. Bunların da kontrolleri ve tedavileri ayaktan yapılarak taburcu edildiler" dedi. 

Cumartesi gece saatlerinde meydana gelen yangında çatısı tamamen yanan ve söndürme çalışmaları sırasında odaları hasar gören Bolu Polisevi’nde incelemelerde bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, ilk olarak meydana gelen yangının ihbar saati, müdahale süresi, konaklayan kişilerin tahliyesi, Bolu Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin olay yerine gelişi ve yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Ahmet Ümit'in polisevindeki incelemelerinde, Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İl Özel İdaresi yetkilileri ve mühendisleri ile çatı onarımını üstlenen müteahhit firma temsilcisi de hazır bulundu.

74 KİŞİ KONAKLIYORDU

Bolu Polisevi’nin odalarında da incelemelerde bulunan Vali Ahmet Ümit, “Yangın esnasında Polisevimizin 44 odasından 42’si doluydu ve 74 kişi konaklıyordu. Dumandan etkilenen 16 kişi hastaneye sevk edildi. Bunların da kontrolleri ve tedavileri ayaktan yapılarak taburcu edildiler. Çok şükür ki böyle büyük bir felaketi can kaybı olmadan sadece maddi hasarla atlattık. Yangın esnasında Polisevimizde konaklayan vatandaşlarımıza ve Emniyet teşkilatımıza geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın” dedi.

  • VALİ ÜMİT FACİADAN DÖNÜLEN POLİS EVİNDE...
  • VALİ ÜMİT FACİADAN DÖNÜLEN POLİS EVİNDE...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • BOLU BELEDİYESİ HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETE GİRDİ
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.