VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!

11 Ekim 2019

..................................................

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Bolu'da cuma namazı öncesinde dua edildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami'nde, cuma namazı kılan akademisyenler, öğrenciler ve üniversite personeli Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerler için dua etti. Camide bir araya gelenler, müezzinin okuduğu Fetih Suresi'ni dinledi. Fetih suresinin okunmasının ardından yapılan duaya eşlik eden cemaat daha sonra cuma namazını kıldı.

Bu arada BAİBÜ Senatosundan yayımlanan bildiride, bulunduğu coğrafyanın şartları ve bölgesinde gelişen olaylara rağmen bir barış, huzur ve istikrar ülkesi olan Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı ile kendisine yönelen tehditler ve zorunluluklar karşısında, kendi toprak bütünlüğünü korumak, bölgesinde gelişen savaş ortamı sonucunda oluşan göçü önlemek, ülkesine sığınan mazlum halkların tekrar ülkelerine dönmesini sağlamak ve terörist oluşumları yerinde durdurmak için harekete geçtiği bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.