VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TERÖR PROPAGANDASI YAPAN ÜNİVERSİTELİ TUTUKLANDI

13 Ekim 2019

....................................

Bolu’da, Barış Pınarı Harekatı’na yönelik olarak terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen üniversite öğrencisi Muhemmet Erdoğru, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Muhammet Erdoğru’nun sosyal medya üzerinden Barış Pınarı Harekatı’na yönelik olarak terör örgütü propagandası yaptığının tespit edilmesi üzerine soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Erdoğru, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonuyla evinde yakalandı. İfadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen Erdoğru, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarılan üniversite öğrencisi Muhammet Erdoğru, terör örgütü propagandası ve Barış Pınarı Harekâtı’na karşı halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarını işlediği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 yorum yapılmış
  • birisi
    14 Ekim 2019 • 12:05
    Rektörlük bölücülere karşı dikkatli olmalı, aman vermemeli. Ayrıca akademik kadrolara atamalarda da ilgili yönerge hükümlerinin dikkatlice, adam kayırmadan uygulanmasına hassasiyet göstermeye devam etmeli. Eğitim öğretime ve araştırma faaliyetlerine katkıyı gözardı etmek isteyenlere fırsat vermemeli.
  • NemutluTrkmDiyene
    14 Ekim 2019 • 20:42
    Üniversitedende atılsın böyleleri
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.