VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HİÇBİR KUVVET BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ"

27 Ekim 2019

.......................................

 AK Parti Bolu İL Başkanı Nurettin Doğanay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 96. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Doğanay, “Herkes bilmelidir ki bu ülkede terör örgütlerine, ihanet şebekelerine yer yoktur. Hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndüremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti olarak, istikametimizi hep daha ileriye çevirdik” dedi.

Doğanay , “Cumhuriyetimizin kazanımlarının her geçen gün daha da arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği bir dönemde, Cumhuriyetimizin 96. yılını idrak etmekten büyük bir mutluluğunu milletçe yaşamaktayız. Çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış olan istiklal mücadelesinden sonra Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in kurulması, hiç şüphesiz, geleceğimizin en büyük güvencesidir. Bir toprak parçasında yaşayıp da tek vücut olarak 'millet' olabilmek ve millet olmanın gereklerini yerine getirebilmek, devlet kurmak ve onu yaşatmak çok önemlidir. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız.” dedi.

“Türkiye Cumhuriyeti olarak, istikametimizi hep daha ileriye çevirdik”

Doğanay,” Duygu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de hep koruyacağız. Dün nasıl 15 Temmuz’da tanklara ve mermilere karşı duran milletimiz, cesareti ve dirayeti ile vatan hainleri önünde duvar örmüş, yeni bir başarı hikâyesine imza atmışsa bugünde sınırlarımızın dışında isimlerini hepsinin tek tek bildiğimiz dış güçlerin desteğiyle ülkemizi tehdit eden alçak terör örgütlerine Barış Pınarı Harekâtıyla son darbeye vuracağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Son yıllarda başta Suriye olmak üzere dünyanın dört bir tarafında yaşananlar görüldüğünde laik ve demokratik Cumhuriyetimize dört elle sarılmamız ve O'nu sonsuza kadar koruma kararlılığımızı bir kez daha göstermemiz gerektiğini daha iyi anlıyoruz. Herkes bilmelidir ki bu ülkede terör örgütlerine, ihanet şebekelerine yer yoktur. Hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndüremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti olarak, istikametimizi hep daha ileriye çevirdik. Demokrasimizi geliştirdik, hak ve özgürlükleri genişlettik, hukuk düzenimizi güçlendirdik. 2023 hedeflerimizi koyduk ve her türlü engellemeye rağmen icraatlarımızı bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına adım adım yaklaşırken, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış hem de birlik ve beraberliğimizle oluşturacağımız sinerji sayesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi gerek sosyal gerek ekonomik gerekse bilimsel olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkmış olacağız. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü büyük Türk milletine kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • MuhtarKemal
    27 Ekim 2019 • 07:20
    Fetönün siyasi ayağını neden sorgulamıyorsunuz.İktidar neden kendisine darbe yapıldığı konusunda meclisin önergesine yaklaşmıyor.Koltuğun sallanacak sen ve senin gibilerinde ondan.
  • MustafaKemal
    27 Ekim 2019 • 11:06
    ya dediğin gibi hareket et ya da hareketlerine göre laf et der bir Kemalist
  • sercancnar
    28 Ekim 2019 • 21:26
    Var ya artık bu tarz kişilerin bu tarz konuşmaları çok komik geliyor.Hiç inandırıcı değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.