VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN BELEDİYEYE GÖNDERME...

29 Ekim 2019

...................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Karadere sularıyla ilgili, “DSİ işinin başında, müteahhit çalışıyor, ödeneği aktarmışız. Yalnızca Bolu Belediyesi’nin protokoldeki sorumluluğunu yerine getirmesini bekliyoruz. Müteahhitin geçiş yapacağı yerde istimlakların bir an önce tamamlanması gerekiyor. Bu siyaset üstü projeyi bir an önce bitirip, Bolulu hemşerilerimizin evinden kaynak suyu kalitesindeki Karadere sularını akıtmalıyız” diye konuştu. 

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Cumhuriyet Bayramı Gazetesi'ne  açıklamalarda bulunan Fatih Metin, Bolu’nun tarımsal kalkınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulunduğu makamın çok iyi değerlendirilmesini gerektiğini ifade eden Metin, projelere destek olduğunu belirterek, “Bakanlıkta hemen her gün Bolulu hemşerilerimle birlikte oluyorum. Elimizden geldiğince de onların getirdiği projelere destek oluyorum. Fakat daha fazla projeler üretmeliyiz, daha fazla kaynağın Ankara’dan Bolu’ya ulaşmasını temin etmeliyiz. Kimse üretmeden oturana kaynak vermiyor. Ankara, kendisine ne kadar çok verimli ve üretici proje getirirse o ile daha fazla destek oluyor” dedi. 

“BELEDİYENİN SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMESİNİ BEKLİYORUZ” 
Karadere Suları ile igili olarak belediyeyi beklediklerini söyleyen Metin, “DSİ olarak Karadere Suları’nı Bolu’ya getirecek isale hattını inşa ediyoruz. 2006 yılında il başkanlığımdan beri yakından takip ettiğim bu proje ile ilgili hemen her hafta brifing alıyorum. DSİ işinin başında, müteahhit çalışıyor, ödeneği aktarmışız. Yalnızca Bolu Belediyesi’nin protokoldeki sorumluluğunu yerine getirmesini bekliyoruz. Müteahhitin geçiş yapacağı yerde istimlakların bir an önce tamamlanması gerekiyor. Bu siyaset üstü projeyi bir an önce bitirip, Bolulu hemşerilerimizin evinden kaynak suyu kalitesindeki Karadere sularını akıtmalıyız. Bunu yaptığımızda Bolulu hemşerilerimizin içtiği suyun bedeli de düşecektir. 2019’u ıskaladık, Bu projeyi 2020’de mutlaka hayata geçirmeliyiz” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: BGC CUMHURİYET GAZETESİ

2 yorum yapılmış
  • Blneyim14
    29 Ekim 2019 • 06:55
    Bolu belediyesi belediye başkanımız tanju bey gerekli görevlerini ve işlerini tam yapıyor rahat ol
  • Bolulu
    30 Ekim 2019 • 00:43
    Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.