VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÇOK CİDDİ İDDİA...

29 Ekim 2019

....................

Haber: Mutlu YUCA

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılayacak Karadere tünelinin çökme riskinin bulunduğunu vurgulayarak, “Bolunun öncelikli sorunlarından birisi açılmış olan tünellerin bir an önce içinin betonunun yapılması gerek.” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Cumhuriyet Bayramı Gazetesine konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, seçimin üzerinden 7aylık süreçte partisinin yapmış olduğu muhalefeti yeterli bulduğunu söyledi. Doğanay, “Yapmış olduğumuz muhalefeti Bolu kamuoyu adına yeterli buluyorum. Sonuçta Bolu halkı bir tercih yapmış, böyle bir değişikliği uygun görmüşler. Bu verilen karara saygı duyulması gerek. Siyasette tabi ki birbirimizi eleştireceğiz ama bu saygı çerçevesi içinde, belli ilkeler doğrultusunda yapılmalı.” şeklinde konuştu. 

"BOLU BELEDİYESİNİN ÖNCELİĞİ BU OLMALI"
Doğanay, en büyük beklentilerinin Karadere suları ve millet bahçesi olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 
“Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Suyun Bolu’ya akma noktasında 22 milyon TL’ye ihalemizi yaptık. Şu an sadece Bolu Belediyesinin bu alanları incelemesini bekliyoruz. Bu noktada vermiş olduğumuz sözün arkasındayız. Bolu’nun öncelikli sorunlarından birisi açılmış olan tünellerin bir an önce içinin betonunun yapılması.  Karadere suları noktasında tünelin göçme ihtimali var. İçme suları oradan geçtiği için de önemli bir konu. Bolu Belediyesinin önceliğinin bu olması gerektiğini düşünüyorum.” 

MİLLET BAHÇESİYLE İLGİLİ VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDAYIZ 
Kalıcı Konutlar mevkiinde yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili verdikleri sözün arkasında olduklarını açıklayan Doğanay, “Millet bahçesinin yer tahsisi yapıldı. Vaatlerimizden vazgeçme gibi bir durum söz konusu olamaz. Bizim Bolu’da yaptığımız bazı çalışmalar var. Yeni bir çalışma olduğunda halkımız muhakkak bundan haberdar olacaktır. Eğer ki Bolu’yu bir turizm şehri yapacaksak, eğer ki vizyonumuz turizm ise bu konuya değinilmeli.” diye konuştu. 

BOLU’DAKİ KÖTÜ KOKU SORUNU ÇÖZÜLMELİ 
Doğanay, kentteki tavuk atığı konusuna çözüm bulunması gerektiğinin altını çizerek, “Bolu’da bir koku var. Bu kokunun sebepleri araştırılmalı. Kanatlı sektörü de masaya yatırmalıyız. Bunun atıkları kötü kokuya sebebiyet verebiliyor.” dedi. 

GÜNEY ÇEVRE YOLUNU TARTIŞMAK YERSİZ 

Güney çevre yolu projesinin tartışılması gereksiz bulduğunu dile getiren Doğanay, açıklamalarına şöyle devam etti: “İhalesi yapılmış belli bir aşamaya gelinmiş bu konunun tartışılmasını çok yersiz buluyorum. Bolu’nun daha hayati konuları varken bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum.  İnsanlar verilen sözlerin yerine getirilmesini ister. Yapılan işlerin değerlendirilmesinin takdirini Bolu halkımız yapacaktır.”                                    

 

3 yorum yapılmış
  • Batandas
    29 Ekim 2019 • 10:52
    o kötü koku yeni değil sizin zamanınızdada vardı siz niye çözüm bulmadınız
  • SendaAksungur
    29 Ekim 2019 • 11:03
    Karadere suyu derhal Boluya gelmesi halkın sağlığı açısından çok mühim iktidar yada muhalefet tartışması konunun dışında tutulmak zorundadır Güney çevre yolu gereksizdir hatta tehlikeli bir iştir zira 1.si Ana deprem fayı o bölgededir ve bu yıl burada olursa stratejik bir hata yapılır 2.si ise TARIM ARAZILERININ GERIDE KALAN KISMI BURADA YER ALIR BU BOLGE SUYA DOYGUN TARIM ARAZISIDIR BURDAN GEÇEN YOL ISE BOLUYU AÇLIK NOKTASINA TASIR IPTALI SARTTIR yolu burdan geçir
  • sleyman
    30 Ekim 2019 • 00:22
    Bence de güney çevre yolu gereksiz, hisar taksi ve sanayi kavşağına iki tane alt geçit yapıldığı zaman trafik sorunu da çözülmüş olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.