VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZKÖYLÜ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

6 Kasım 2019

.....................................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü TFF 1. Lig’in 11. Haftası’nda kendi evlerinde ağırlayacağı Bursapsor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Taraftarımızın da vereceği motivasyon ile sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.” Dedi.

Geçen hafta deplasmanda Adanaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Boluspor, bu hafta kendi evinde Bursaspor’u konuk edecek. Eksikleri ile çıktıkları maçtan bir puan alan ve bunun her şeye rağmen kazanç olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Osman Özköylü, “Deplasmanda oynadığımız Adanaspor maçında aldığımız bir puan ile yolumuza devam ediyoruz. Tabi ki kazanmayı arzu ettiğimiz bir maçtı ama mevcut eksiklerimiz ve oyun içinde yaşadığımız bazı sıkıntılar ile performansımızı tam anlamı ile ortaya koyamadık. Her şeye rağmen deplasmanda alınmış bir puanın sevincini yaşadığımız bir haftayı geriden bıraktık. Oynadığımız takım kendi evinde hiç yenilmemiş bir takımdı. Bu maçı hem kazanabilirdik hem de kaybedebilirdik. Özellikle ikinci yarı itibariyle rakibe verdiğimiz pozisyonlar neticesinde kalemizde 3 net tehlike yaşadık. İlk yarı bu pozisyonları vermedik rakibe. İkinci yarıda kendi bireysel hatalarımız oldu. Son dakikalarda Poepon’in girdiği pozisyon gol ile sonuçlansa idi galip bitirebileceğimiz bir maçtı. Bir puan kazançtır. Takımımızın mücadelesi, ortaya koyduğu oyun her geçen gün yükselerek devam ediyor. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu süreci devam ettirip performansımızı arttıracağız.” Dedi.

“TARAFTARIN DESTEĞİ İLE GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

Önlerinde çok zorlu maçların olduğunu ve bunların ilki ile bu hafta kendi evlerinde oynayacaklarını dile getiren Osman Özköylü, “Bu hafta Bursaspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Çok iyi bir takıma karşı ve şuana kadar gösterdiği performans ile ligin en başarılı takımlarından birine karşı mücadele edeceğiz. Biz de son haftalardaki toparlanma sürecini devam ettirerek kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan inşallah güzel bir sonuç ile ayrılacağız. Çünkü bu ligde alınan her galibiyetin çok büyük bir önemi var. Biz bir an önce alttaki gruptan uzaklaşıp üst sıralara doğru yaklaşmak istiyoruz. Oralarda olmak için çalışıyoruz. Tabi oynayacağız Bursaspor maçı bu anlamda bizim için çok önemli. İnşallah Pazar günü taraftarımızın da desteği ile galip gelmek istiyoruz. Çünkü karşımızda gerçekten çok deneyimli ve genç kaliteli oyunculardan kurulu bir takım var. Şuan ligde en fazla galip gelen takımlardan bir tanesini konuk edeceğiz. Biz de kendi adımıza yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. İlerleyen günlere daha rahat bir biçimde, daha keyifli, daha farklı hedefleri yakalayabilecek bir takım olarak girmek istiyoruz. Pazar günü taraftarımızın da orada olmasını arzu ediyoruz. Onların desteği, onların enerjisi bizim için daha fazla motivasyon kaynağı olacak. Güzel bir ortamda, güzel bir havada bizim galibiyetimiz ile biten bir maç olmasını temenni ediyorum.

“GEÇEN HAFTA SÖYLEDİKLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI”

Geçen hafta oynadıkları Adanaspor maçından sonraki basın toplantısında eksiklerin olduğunu ve bu eksiklerin kadro derinliği anlamında ellerini bağladığını söyleyen Özköylü, “Geçen hafta Bilal sakattı. Umut cezalıydı. Gökhan halen sakat ve takımdan ayrı çalışıyor. Seth Afrika Kupası için milli takıma gitti. Fethi yeni sakatlıktan çıktı ve halen takıma adapte olamadı. Takımdan çok ayrı kaldı. Ben bu oyuncuların eksiklerinin kadro derinliği anlamında bizi zora soktuğunu söyledim. Sanırım bu yanlış anlaşıldı. Basında Boluspor oyuncularının yetersiz olduğu gibi bir algı yarattı. Ben bu yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Kadro derinliği sakatlık ve aramızda bulunmayan oyunculardan dolayı yetersiz dedim. Aynı durum bu hafta için de geçerli. Bilal’in durumu net değil. Cumali ve Umut cezalı. Bu hafta kadroda olamayacaklar. Gökhan’ın sakatlığı devam ediyor. Seth halen Afrika Kupası için milli takımda. Bu eksikler bizim kadro derinliğimizi azaltıyor. Ve en çok bu tarz maçlarda bunu hissediyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.