VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÇARIKCI'DAN OLAY AÇIKLAMALAR

8 Kasım 2019

.......................................................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, hafta içi gündem olan ve daha önceden yollarını ayırdığı oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çarıkcı, “Boluspor borcu olmayan ender kulüplerden birisi” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Salim Manav’ın konuğu olan Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, “Sezona kötü bir başlangıç yaptık ve hoca değişikliğine gitti. Son 3 haftada 7 puan kazandık, sezona şampiyonluk hedefiyle başlamadık fakat önümüzde 3 yıllık bir planlama var. Altyapı ve stadyum konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Boluspor borcu olmayan ender kulüplerden birisi” ifadelerini kullandı.

TUNÇ İLE YOLLAR AYRILDI

Necip Çarıkcı, Fenerbahçe’den kiraladıkları oyuncu Yusuf Mert Tunç ile yollarını ayırdıklarını açıklayarak, “Yusuf Mert Tunç’la yollarımızı ayırdık. Futbolcunun sözleşmesi de birkaç gün içerisinde feshedilecek ve Fenerbahçe’ye geri dönecektir. Yusuf, Boluspor’a uyum sağlayamadı” dedi.

“EMRE İLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Emre Kılınç ile görüştüklerini ve ikinci satışında pay sahibi olmadıklarını dile getiren Çarıkcı, “Emre Kılınç ile sık sık görüşüyoruz. Sezon sonunda da büyük takımlara transfer yapacağını düşünüyorum. Emre’nin ikinci satışından pay sahibi değiliz.

“BURSASPOR BİZE ÖDEME YAPMADI”

Son olarak Umut Meraş transferi hakkında konuşan Çarıkçı, “ Umut Meraş’ın Le Havre’ye satışından %20’lik kar payımız vardı fakat Bursaspor bize bu ödemeyi yapmadı. Biz de hukuki olarak gerekli yerlere başvuru yaptık. Bu davanın en geç bir yıl içerisinde lehimize sonuçlanmasını bekliyoruz.”

1 yorum yapılmış
  • GocaBolulu
    8 Kasım 2019 • 21:45
    Bir de sen gitsen ve başgan. Kök saldın o koltuğa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.