VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 BİN KİŞİLİK KANDİL PİLAVI DAĞITILDI

8 Kasım 2019

................................

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Mevlid Kandili sebebiyle 5 bin kişilik kandil pilavı dağıtıldı. Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta halka kandil pilavı ikram eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başta Bolu halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini kutladı. 

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her kandilde olduğu gibi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)’in doğumu olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlara ikram edilmek üzere 5 bin kişilik kandil pilavı yapıldı. 5 bin kişilik pilav, Cuma namazı sonrası Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

“TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ KUTLUYORUM”

Kandil pilavı dağıtımı sonrasında bir konuşma yapan Başkan Özcan; “Tüm islam aleminin Mübarek Mevlid kandilini kutluyorum. Nice kandillere, sağlıkla, sıhhatle, mutluluk ve huzurla ermeyi Rabbim nasip etsin. Tabi kandiller ve özel günlerimizde toplum olarak bir araya geliyoruz. Bugünkü kandil aynı zamanda Cuma’ya denk geldi. O anlamda biz de vatandaşlarımıza küçük bir ikramda bulunalım istedik. Hem de karşılıklı olarak birbirimizin kandilini vatandaşlarımızla tebrik etmiş olduk. Nice huzurlu, mutlu kandiller yaşamayı rabbim nasip etsin” şeklinde konuştu.

  • 5 BİN KİŞİLİK KANDİL PİLAVI DAĞITILDI
  • 5 BİN KİŞİLİK KANDİL PİLAVI DAĞITILDI
  • 5 BİN KİŞİLİK KANDİL PİLAVI DAĞITILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • BOLU BELEDİYESİ HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETE GİRDİ
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.