VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÖZCAN'A SERT SÖZLER

10 Kasım 2019

.................

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Meclisi'nde alınan karar sonrasında Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinin 'Kardeş şehir' olarak kabul edilmesini sert sözlerle eleştirdi. Doğanay, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a, “Bolu’da var olan kardeşliğimize dokunma. İlçelerimiz arasında ayrımcılık yaparak, Bolu’muza fitne sokma. Yanlışından bir an önce dön ve öz kardeş ve üvey kardeş gibi akıl almaz bir ayırımla dışladığın diğer ilçelerimizden özür dile” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göreve gelmesiyle birlikte aldığı skandal kararlarla Türkiye’nin gündeminde olumsuz haberlerle gündemde kaldığını belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu’da var olan barış ve kardeşlik havasının baltalanmaya çalışıldığını söyledi.
"FİTNE SOKUYOR"
“Göreve gelir gelmez Bolu Belediyesi’nin alın teriyle ekmeğini kazanan çalışanının aldığı maaşı hak etmediğini sıklıkla ifade ederek Bolu Halkı ile çalışanları karşı karşıya getiren, sırf AK Partili olduğu için Yeniçağa Belediyesi’ne haciz işlemi başlatmak olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ne yazık ki Bolu’da var olan barış ve kardeşlik iklimine fitne sokmaya devam ediyor.” 

"BU NASIL BİR MANTIKDIR"
“Bolu, tüm ilçe ve beldeleriyle bir bütünüdür. Bolu’nun tüm ilçe ve beldeleri, Bolu merkez ilçenin kardeşidir, canıdır. Bizler Kıbrıscık’ıyla, Seben’iyle, Gerede’siyle, Yeniçağıyla, Dörtdivan’ıyla, Mengen’iyle, Göynük’üyle ve Mudurnu’suyla bir bütünüz. Kıbrıscık kardeş şehrimiz de diğer ilçelerimiz kardeşimiz değil mi? Bu nasıl bir mantıktır? İnsan evlatları arasında ayırt yapabilir mi?."

"TANJU ÖZCAN'I UYARIYORUM"

“Bolu’da var olan kardeşlik havasına böylesine akıl almaz kararlarla fitne sokmak isteyen Tanju Özcan’ı uyarıyor ve Bolu’muzda var olan kardeşliği, kardeşler arası ayrımcılık yaparak baltalamamasını istiyoruz. Buradan bir çağrımda başta Kıbrıscık olmak üzere diğer ilçelerimizin Belediye Başkanları, siyasetçileri ve derneklerinedir. Bolu’muzu böyle ufak hesaplarla bölmek, kardeşliğimizi baltalamak isteyenlere fırsat vermeyin. Bolu Merkez ilçemizde,  tüm ilçelerimizden hemşehrilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamaktadır. Bu kardeşliği bozmaya, bunu baltalamaya kimsenin hakkı da yoktur, haddi de değildir."

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    10 Kasım 2019 • 10:48
    Sayın akp siz kardeş il yapinca oluyo siz danışman istişare üyesine 4000tl zam yap memur emekli askeri üçrete yüzde 3 ila 6 ortalama zam yap elektrik doğal gaz zam yap ard arda zam benzin lbg benzin gıda zam ama ne hikmetse maaş zamları olunca eflansyon düşük göster bu halk uyanıyo koltuk ikdidar salanıyo halk gecinemiyo sayın akp
  • Dilaverelyaver
    14 Kasım 2019 • 07:26
    Aynen öyle sayın İl başkanım işleri güçleri leri fitne fesat ortalığı karıştırma
  • Sedat
    20 Kasım 2019 • 00:37
    Başkanı bey i ve il başkanını bir stand-up izler gibi takip ediyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.