VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU GELECEĞE NEFES OLDU

11 Kasım 2019

........................................

Bolu’da Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ‘Geleceğe Nefes Ol’ seferberliği kapsamında saat 11.11’de 67 farklı lokasyonda 111 bin fidan toprakla buluştu. Bolu Valisi Ahmet Ümit ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’ya özgü yöresel dağ fındığı fidanı diktiler.

Ağaç ve orman sevgisini geliştirerek toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılığını artırmak için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde 11 milyon fidan Geleceğe Nefes Ol’ seferberliği kapsamında toprakla buluştu. Bolu’da Alpagut Mahallesi Kalıcı konutlar mevkiindeki törene Bolu Valisi Ahmet Ümit, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, protokol üyeleri, aralarında siyasi parti ve STK temsilcileri ile öğrencilerin bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Tören alanına gelen Metin, öğrenciler tarafından karşılandı.

67 FARKLI NOKTADA 111 BİN FİDAN

Saat 11.11’de protokol üyeleri ile törene katılanlar ellerinde kazma ve küreklerle fidanları toprakla buluşturdu. Vali Ümit ve beraberindeki protokol üyeleri dağ fındığı fidanı diktiler. Törene katılanlar tek tek fidanlarını dikerek ‘Geleceğe Nefes Ol’ seferberliğine destek verdi. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle Bolu’da 67 farklı noktadaki belirlenen alanlara 111 bin fidan dikti.

"İNSANIMIZA BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAĞIZ"

Bolu’da Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteğiyle yöre halkına dağ fındığı fidanlarının dağıtılacağını açıklayan Metin, “Dikeceğimiz bu fidan Bolu dağ fındığı. Önümüzdeki dönemde Bolumuzun her yerini dikilmeye müsait olan alanlarda Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteğiyle vatandaşlarımıza diktireceğiz. Hem yöresel ürünümüzün gelişimini sağlayacağız hem de yöre insanımıza bir katma değer sağlayacağız.” diye konuştu.

  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
  • BOLU GELECEĞE NEFES OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.