VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN’DAN MÜJDE

13 Kasım 2019

.............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na gerçekleştirdiği ziyarette bir sanat merkezi kurulacağının müjdesini vererek, “Bu projenin Bolu’muzun sanatsal gelişimine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, rutin çalışmalarını gerçekleştirdikleri Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sürpriz ziyareti ile karşılaştı. Ziyarette koro üyeleri ile birlikte sohbet eden Başkan Özcan, sanatsal çalışmalara çok büyük önem verdiğini dile getirerek, “Benim en heyecan duyduğum ve büyük önem verdiğim projelerimizden bir tanesi Sanat Merkezi projemiz. Yerini belirledik ve önümüzdeki dönemlerde çalışmalara başlayacağız. Karaçayır Parkı’nın kuzeyinde bulunan bir alana yapmayı düşünüyoruz.

BU PROJEYE ÇOK ÖNEM VERİYORUM

Çok farklı, modern ve güzel bir yapı yapmayı düşünüyoruz oraya. O kadar ki şehir dışından gelen herkes o binanın önünde fotoğraf çektirmek isteyecek. Bu projenin Bolumuzun sanatsal gelişimine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Az önce de söylediğim gibi bu projeye çok önem veriyorum ve en çok heyecan duyduğum projelerden birisi bu Sanat Merkezi projesi” şeklinde konuştu.

Ziyaretin devamında, Türk Sanat Müziği Korosu üyelerinin büyük ısrarları üzerine Samanyolu şarkısını söyleyen Başkan Özcan, koro üyelerinden büyük alkış aldı.

 

  • BAŞKAN’DAN MÜJDE
2 yorum yapılmış
  • berk
    13 Kasım 2019 • 08:30
    müdür bu teblgat parası 16 tl soygundur..tüm bolulular belediyenin tahsilatlarına dikkat ptt masrafı olarak sizden 16 tl alıyor belediye..
  • MustafaKaragl
    16 Kasım 2019 • 09:04
    Antalya Muratpasa Belediyesinin yeni yaptirdigi Turkan Soray kultur merkezi ornek alinabilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.