VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTARDAN ALKIŞLANACAK PROJE

16 Kasım 2019

..................................

Bolu'nun en güzel mahallelerinden biri olan Yaşamkent Mahallesi'nin Muhtarı Mehmet Özdem, karne töreninde, mahallede eğitim veren 3 okulda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceğini söyledi.

Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, mahalle sınırları içerisinde bulunan 3 okulda eğitim gören çocuklar arasından dereceye girenleri ödüllendireceğini açıkladı.  Özdem bu kapsamda Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Yıldız'ı ziyaret etti. Ziyarette öğretmenler ve muhtarlar da yer aldı. Okullar ile Yaşamkent Mahallesi arasında imzalanan protokol kapsamında okulda dereceye giren öğrenciler altın, Atatürk'ün Nutuk kitabı ve plaketlerle ödüllendirilecek. 

"BOLU'YA ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ"

Bolu'ya örnek olmak için böyle bir ödüllendirme yapmak istediklerini anlatan Mehmet Özdem, "Mahallemizde bulunan Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Orhangazi Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokullarında yılsonunda bir hediye vermek geldi içimizden. Öğrencileri teşvik etmek için böyle bir ödül vermek istiyoruz. Öğretmenlerimizle görüştük. Normalde biz okul birincilerini düşünmüştük. Değerli hocalarımız da her dönem ödüllendirmenin daha iyi olacağını düşündü. Bizim için de daha iyi oldu. Bu şekilde Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi'ne 3 adet çeyrek altın, 3 adet plaket ve 3 adet Atatürk'ün Nutuk kitabı. Orhangazi Ortaokulu'na ise 4 adet gram altın. 4 adet Atatürk'ün Nutuk kitabı. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'na ise 4 adet plaket ve 4 adet Atatürk'ün Nutuk kitabını hediye edeceğiz. Buradaki temennimiz Bolu'daki duyarlı vatandaşlarımızın bu işlerde daha aktif olması ve daha duyarlı olması. Öğrencilerimize de çalışmadan bir şey elde edilemeyeceğini öğretmek. Daha çok çalışıp, daha çok emek harcayarak başarıya ulaşmasını sağlamak." diye konuştu. 
Bayram Yıldız ise, Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem'e duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

3 yorum yapılmış
  • Alikurnaz
    16 Kasım 2019 • 12:51
    Helal size muhtar bey
  • HasanBayramolu
    16 Kasım 2019 • 12:54
    Muhtarimizi bu duyarlı düşüncesinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
  • Harunetin
    24 Kasım 2019 • 02:33
    Helal olsun. Rabbim utandırmasın inşallah.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.