VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE EKİPLERİ HER ZAMAN SAHADA

20 Kasım 2019

..........................

Bolu Belediyesi, şehrin daha fazla güzelleşmesi, gelişmesi için hizmetlerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Alt geçitlerdeki ve duvarlardaki yazılar, kökez çeşmelerinde oluşan katmanlaşmış yosun ve kirlilik tabakaları temizlendi.

Tabiatın kalbi Bolu’da Belediye hizmetleri hızla devam ediyor. Bolu Belediyesi’ne bağlı ekiplerce, alt geçitlerdeki ve duvarlardaki yazılar, kökez çeşmelerinde oluşan katmanlaşmış yosun ve kirlilik tabakaları, yeraltı çöp konteynerları, çöp biriktirme noktalarında oluşan katmanlaşmış kirler yüksek basınç ve özel ince kumla gerçekleştirilen kumlama tekniği ile temizlendi. Temizleme işlemleri işin mobil yıkama aracı kullanıldı.

2 yorum yapılmış
  • bravo
    20 Kasım 2019 • 17:32
    klasik chp belediyesi taktiği. her zaman yapılan şeyleri büyük bir hizmet gibi göstererek haber yaptır ama onlarca sorunu çözmeye uğraşma. vaaddetiği projeleri hayata geçirme. Bolu'yu yerinde saydırmaya devam et. Güzel iş bravo size
  • Helalolsun
    22 Kasım 2019 • 23:51
    Tanju beyi yürekten kutluyorum senin o klasik dedigin sorunu cozmez dediğin belediye bak bakalim kisa surede boluya neler katti kalici konutlar terminal saglik mahallesi yollarina gittin mi alaaddin beyin yaptırdığı o acma gobekleri duzenledi bence siz burda bu sekilde karalama yapmayi birakip at gozlugunu cikarip tebrik etmesini bilin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.