VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM"

25 Kasım 2019

....................................

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda partililere seslenen Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Külliye’de CHP’li bir genel başkanlık için görüştüğü iddialarına tepki göstererek, “Bizim başka işimiz yok mu kardeşim? Memleketin bin bir türlü işi var. İçinizde kim genel başkan olacak, kim olmayacak bununla uğraşacak vaktimiz mi var canım? İşinize bakın” dedi.

Tören ve açılışlara katılmak için öğle saatlerinde kente gelen Yıldırım, partisinin Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Partililerin sevgi gösterileriyle karşılanan Yıldırım, parti yöneticileri ile bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantının ardından partililere seslenen Yıldırım, Genel Başkanlık için CHP’li bir ismin Külliye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddialarına değinerek, “Kendi içindeki kaynayan kazanı soğutmak için yalan üzerine yalan uyduruyor. Neymiş, Külliye’de Recep Tayyip Erdoğan CHP’de genel başkanı değiştirmek için görüşme yapıyormuş. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar dedik ama yatsı olmadan bunlar patladılar.” diye konuştu.

"BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM!"

CHP’ye tepki gösteren Yıldırım, şunları söyledi, “Şimdi bu işin aktörleri birbirine girdi. Bizim başka işimiz yok mu kardeşim? Memleketin bin bir türlü işi var. İçinizde kim genel başkan olacak, kim olmayacak bununla uğraşacak vaktimiz mi var canım? İşinize bakın. CHP, Cumhuriyetin kurucu partisi. İktidara alternatif olması gereken parti ve onun lideri konuşurken on düşünüp bir kere söylemesi gerek. Bu milletin hoş görmeyeceği tek şey doğruyu söylememektir. Siyasetçi şartlar ne olursa olsun her zaman doğruyu konuşması gerekir. Milletine karşı dürüst olması gerekir. Bizim siyaset anlayışımızda bu vardır. Ne diyor Cumhurbaşkanımız, liderimiz ne aldatan olacağız ne aldanan olacağız. “ 
Konuşmasının ardından AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay tarafından Yıldırım’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seramik tablosu hediye edildi. Yıldırım, parti ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.

  • "BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM"
  • "BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM"
  • "BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM"
  • "BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM"
  • "BAŞKA İŞİMİZ YOK MU KARDEŞİM"
2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    25 Kasım 2019 • 11:32
    Gümdem degistirin siz emekli aylik zami askeri ucret zami ? Unutma bulent arinc beye 4 bintl zam yapildi
  • melungeon14
    25 Kasım 2019 • 23:56
    onların ihtiyacı var..öbür tarafa götürecekler..acıyorum onlara öbür tarafta herkesin..altında inneyecekler..gelen giden hakkını isteyecek..vay hallerine...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.