VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 28 KASIM PERŞEMBE

28 Kasım 2019

..............................

1-Topardıç Köyü Hasanlar Mahallesi halkından,Durmuş GÜNEŞ’in eşi, Afer ve Adem GÜNEŞ, Hanife UZUNÖZ ve Safiye ÇİFTÇİ’nin anneleri; HANİFE GÜNEŞ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Topardıç Köyü Hasanlar Mahallesi Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:00 de Sümer Mahallesi Damla Market önünden araç kaldırılacaktır.

2-Sümer Mahallesi halkından,Sekadan emekli Cevat GÖFNER’in eşi, Beyhan, Reyhan, Gülhan ve Cezmi’nin anneleri; FATMA GÖFNER, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Düzce Muradiye Mengencik Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Sümer Mahallesi Cami önünden araç kaldırılacaktır.

3-Mudurnu İlçesi Tımaraktaş Köyü halkından, (merhume) Akkadın BAYRAM’ın eşi, Karacasu Kereste Fabrikasından emekli Mustafa BAYRAM ve Hikmet AYDIN’ın babaları; MEHMET BAYRAMHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Tımaraktaş Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 10:30 da Tepecik Mahallesi Karadeniz Sokakta ki evinin önünden araç kaldırılacaktır.

4-Çorum İskilip Susuzdağ Köyü halkından, Sarıcalar Mahallesinde ikamet eden Adile KULA’nın eşi, Çağlar KULA, İlknur KARAKAYA ve Ayşegül BAĞDAT’ın babaları; VELİ KULA, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. mCenazesi bugün Sarıcalar mahalle Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.