VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR HIZ KESMEDEN BAŞLADI

2 Aralık 2019

...........................................

Boluspor kendi evinde 2-2 berabere kaldığı Ekol Göz Menemenspor maçının ardından ara vermeden bugün gerçekleştirilen antrenman ile Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. 

Boluspor Pazar günü kendi evinde ağırladığı Ekol Göz Menemenspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Maçta oyun üstünlüğüne rağmen kalesindeki gollere engel olamayan kırmızı beyazlılar TFF 1. Lig’in 14. Haftası’nda konuk olacağı Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü, gerçekleştirilen antrenmanda, Ekol Göz Menemenspor karşılaşmasında oynayan oyunculara yenileme çalışması yaptırdı. Maçta süre alan ve süre almayan oyuncular daha sonra ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra dayanıklılık koşusu ve dar alan oyunu ile devam eden çalışmalar, stretching ile sona erdi.

 BİLAL KISA TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Keçiörengücü maçında sakatlanan Bilal Kısa takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlığını atlatan ve Pazar günü Ekol Göz Menemenspor maçının son dakikalarında oyuna dahil olan Gökhan Sazdağı takımla çalışmalara devam etti. Sakatlıkları devam eden Hakan Arslan ve Mustafa Durak ise takımdan ayrı çalıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.