VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇÖPE KAMERALI ÖNLEM....

3 Aralık 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bazı vatandaşların çöpleri kasıtlı olarak dışarıya bıraktıklarını belirterek, “Kimler olduğunu biliyoruz. Birçok konteynırın yanına da kamera koyacağız. Bu kişileri de kamuoyuna sunacağız” dedi.

Bolu Belediyesi çöp konusunda radikal kararlar alıyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Geçtiğimiz aylarda 2 tane temizlik ambulansını devreye soktuk. Dolan çöp konteynırını hemen gidip alıyor. Biri güneyde, biri kuzeyde olmak üzere iki tane aracımız. Bu araçların bir tanesi 120 kilometre yol yapıyor. Bunun çok faydasını gördük" diye konuştu. 

"BOLU BİZİM EVİMİZ"

"Temizlik ambulansına arkadaşlarımla bindim. 31 tane değişik çöp konteynırının kenarına çöp bırakılmış. 31’inde de çöpler kenara bırakılmış. Burada kasıt var. Birileri bunu provoke etmeye çalışıyor. Bu çok çirkin bir siyaset. Bunun üzerinden siyaset yapılmaz. Bir de kasıtlı olmayanlar var. Bazen aileler çocuklarına çöp attırıyor ve çocuklar kapağı açamıyorlar. Kasıtlı yapanlara da şunu söylemek istiyorum, Bolu bizim evimiz. Ben nasıl misafirliğe gittiğim de çöpü o eve atamıyorsam, öyle çöp konteynırı boşken onu oraya atmayıp dışarı atanlara da gerekli ceza işlemini Bolu halkı adına uygulayacağım. Kimler olduğunu biliyoruz. Birçok konteynırın yanına da kamera koyacağız. Bu kişileri de kamuoyuna sunacağız.”

3 yorum yapılmış
  • ali
    3 Aralık 2019 • 13:26
    5 Kavaklarda evin sitesi karşısındaki çöpleri her zaman bir adam gelip açık bırakıyor,ayrıca çöpleri çöp kutusuna değil dışarı atıyorlar.
  • F
    4 Aralık 2019 • 00:08
    Cok olumlu bir uygulama.
  • Sedat
    4 Aralık 2019 • 04:37
    Çöpü dışarı atan şerefsizdir namussuzdur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.