VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİDE DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

4 Aralık 2019

..............................

AK Parti 7. Olağan Kongresi seçim takvimi, İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, “ Seçimlerin AK Parti teşkilatları, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Merkezinin açıkladığı AK Parti 7. Olağan Kongre seçim takvimi gereği 7 Ekim 2019 tarihinde çalışmalarına başlayan AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığında süreç, İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor. AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı delege seçimleri; 7-8-9 Aralık 2019 günlerinde AK Parti Bolu İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

"SEÇİMLERİN HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

Delege seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak; “Kongre sürecinin; Ülkemiz adına, Partimiz adına ve İlimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Merkez İlçe Başkanlığı olarak 7. Olağan kongre sürecine Genel Merkezimizin ilan ettiği seçim takviminin başlangıcı olan 7 Ekim 2019 günü başladık. Seçim takvimi gereği Merkez İlçe olarak İl Başkanlığı Toplantı Salonumuzda 7-8-9 Aralık 2019 tarihleri arasında 10.00/17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Karacasu beldemiz, 43 mahallemiz, 112 köyümüz için delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Seçimlere katılımı sağlamak için hep seçmen listelerimizi mahalle ve köylerimizde askıya çıkardık hem de partimize kayıtlı üyelerimize bilgi SMS’i atıyoruz. Ben de basın mensupları aracılığıyla bir kere daha üyelerimizi delege seçiminde oy kullanmak için davet ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.