VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA NEFES KESEN KOVALAMACA

7 Aralık 2019

...............................

Bolu'da polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak bir süre araçlarıyla, daha sonra ormanlık alanda  yaya olarak 5 kilometre kaçan 2 şüpheli yakalandı. 

Bolu’da D-100 kara yolunun Kuruçay kesiminde uygulama yapan polis ekiplerinin, "dur" ihtarına uymayan hafif ticari araçtaki şüpheliler, İstanbul istikametine doğru kaçmaya başladı, Ekiplerin telsizden anons geçmesi üzerine, bölgede bulunan Trafik, Asayiş ve Terörle Mücadele şubeleri ekiplerinin takibe aldığı araç, Jandarma Kavşağı'ndan dönerek Ankara yönüne ilerledi.
Takip edildiğini anlayan araç sürücüsü Umut G, bir süre ters istikamette seyrettikten sonra, yeniden İstanbul yönüne dönerek, Çaydurt köyü Mengen yol ayrımında D-100 kara yolundan çıkıp bölgede bulunan köy yollarına girdi. Yuva köyüne bağlı Kütükçüler Mahallesi'nde araçtan inen iki şüpheli, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin havaya ateş açmasına rağmen kaçmaya devam etti.

5 KİLOMETRE KOVALAMACA YAŞANDI

Zanlılar, yaya olarak yaklaşık 5 kilometrelik kovalamacanın ardından ormanlık alanda yakalandı. Şüpheliler Umut G. (22) ile Mustafa A. (21) olay yerinde polise verdikleri ifadede, Ankara'dan Bolu'ya pikniğe geldiklerini ve araç içinde normalde 4 kişi olduklarını söyleyerek, "Araç içinde bulunan arkadaşın araması varmış, o yüzden durmadım. Arabanın içindeki diğer iki kişi de kovalamaca sırasında araçtan atlayarak kaçtı." dedi.
Jandarma ekipleri, kelepçelenerek polis merkezine götürülen şüphelilerin ifadesi üzerine bölgede araçtan indiği iddia edilen iki zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
Gözaltına alınan şüphelilerden Umut G'nin ise daha önceden hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    7 Aralık 2019 • 14:34
    evire çevire dövüp işkence edecen..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.