VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU'MUZU GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"

11 Aralık 2019

................................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılayacak Karadere Tüneli projesi için 2.5 milyon TL ödenek aktardıklarını açıklayarak, “2019 yılı içerisinde Bolu’muza bu proje için toplam 9 milyon TL ödenek sağlamış olduk” dedi.

Bolu Belediyesi ile AK Parti arasında tartışmalara neden olan ve inşaat çalışmalarında aksaklıkların yaşandığı Karadere Tüneli Projesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan destek geldi. Geçtiğimiz aylarda Karadere Tüneli’ne gelerek incelemelerde bulunan Metin’in girişimleriyle proje için gerekli olan ödeneğin 2.5 milyon TL’si onaylandı.

TOPLAM 9 MİLYON TLÖDENEK SAĞLANDI

2019 yılı içerisinde proje için 9 milyon TL ödenek aktarıldığını belirten Metin, “Siyaset halka hizmet için yapıldıkça varlığına değer katar. Biz de 17 yıllık iktidarımızda bu ilkeden asla vaz geçmedik. Öznemiz Bolu olduğu müddetçe, siyasette bulunmamızın kıymeti vardır. Yoksa kişisel hırs ve menfaatlerle, ne memleketimiz bir şey kazanır, ne de şahsiyetlerimiz. Bolu Karedere Suları Projesini ilk günden beri takip ediyor ve önemsiyorum. DSİ olarak da bir an önce bitirilmesini arzu ediyoruz. Bu güne kadar 2019 yılı ödeneğinden 1 milyon TL olmak üzere, yaz aylarında 5,5 milyon TL ilave ödenek gönderdik. Şimdi de ihtiyaç olunca, 2,5 Milyon TL daha ödenek aktardık. Böylelikle 2019 yılı içerisinde Bolu’muza bu proje için toplam 9 milyon TL ödenek sağlamış olduk. “ diye konuştu.

"BOLU'MUZU GÜZEL GÜNLER  BEKLİYOR"

Her ilçeye eserler kazandıracak projelerin çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Metin, şunları söyledi, “Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye Bolumuza sağladığı bu imkanlar için teşekkür ediyor, hemşerilerim adına da şükranlarımı sunuyorum. Bakanımızın da talimat ve destekleri ile Bolu’muzda her ilçemize eser kazandıracak müjde projelerimizin hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. İnşallah 2020’de bunları birer birer açıklayarak, temellerini atma imkanını da elde edeceğiz.2020 daha coşkulu ve Bolu’muz için daha güzel günler getirecektir”ifadelerini kullandı.

 

3 yorum yapılmış
  • smetgl
    11 Aralık 2019 • 01:36
    Allah razı olsun. BOLU ya değer verdıgınız için ayrıca tşk ederım.Boluya güzel çalişma yaparsan oylar senindir.
  • name
    11 Aralık 2019 • 14:38
    Hacı bunlarda önemlide şu boluya hızlı tren gelsin bence öncelik onda olmalı turizm kenti olsun dediniz bunu yapmalısınız
  • Geredeli
    13 Aralık 2019 • 12:07
    Bakanım Gerede tabakhanelerine bir el atin lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.