VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACİAYA DAVETİYE!

13 Aralık 2019

........................

HABER-Ayşe Songül Erhan

İzzet Baysal Caddesinde uzun zamandır atıl durumda bekleyen eski Menekşe Otel binasının çatısının kenarındaki kiremitler tehlike saçıyor. Kamuoyunda borsacı trilyoner imam olarak bilinen Abdullah Yüksel'in satın aldığı binaya yetkililerin bir an önce önlem alması bekleniyor.

Kentte insanların en yoğun olarak kullandığı ve her gün binlerce insanın geçiş yaptığı İzzet Baysal Caddesindeki eski otel binasının çatısındaki parçalanmış kiremitler tehlike yaratıyor. Kentin göbeğinde atıl durumda bekleyen binanın çatısında duran parçalanmış kiremitler altından geçen vatandaşlar için risk yaratıyor. Kamuoyunda borsacı trilyoner imam olarak bilinen Abdullah Yüksel'in satın aldığı binada, olası bir rüzgar nedeniyle çatıdan düşmesi an meselesi olan kiremitlerin insanların üzerine düşüp yaralanmalarına neden olmaması için tedbir alınması bekleniyor. Kentin en önemli noktasında yer alan binanın uzun zamandır neden atıl durumda bırakıldığı merak konusu İzzet Baysal Caddesinde yarattığı kötü görüntü de vatandaşların tepkisine neden oluyor.

  • FACİAYA DAVETİYE!
  • FACİAYA DAVETİYE!
2 yorum yapılmış
  • Parasiz
    13 Aralık 2019 • 13:38
    Parasiz mi kalmiş neyi bekliyormuş söyleyin yapsin lüx rezidans
  • kentseldnm
    14 Aralık 2019 • 10:45
    bina kentsel dönüşüm başvurusu yapılmış onay bekleniyor başvuruyu arkadaşım yaptı haber yapmadan önce mal sahibine ulaşıp sorsa idiniz bina durumunu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.